Ján s Dianou a dcérkou Ninou.Instagram/Jan Durica
StoryEditor

Takúto babyshower ste určite ešte nevideli! Takto odhalil známy športovec pohlavie bábätka

08.02.2024, 09:00
Celebrity

Babyshower sú aj na Slovensku stále viac populárnejšie. Známe osobnosti sa predbiehajú v tom, kto pripraví veľkolepejšiu a originálnejšiu oslavu. Jej súčasťou je väčšinou aj odhalenie pohlavia bábätka. Výnimkou nie je ani futbalista Ján Ďurica, ktorý to poňal trošku netradične.

Jano s partnerkou Dianou sa pohlavie bábätka dozvedeli skutočne veľkolepo. A to priamo na štadióne.

Zaťažený na Missky

Bývalý futbalista tvoril dlhé roky pár s Magdalénou Šebestovou, s ktorou má aj dcéru Ninu. Ich láske však odzvonilo krátko po tom, ako sa stali jej rodičmi. Jano má však očividne slabosť pre krásne ženy a tak v jeho náručí krátko na to skončila opäť jedna z finalistiek Miss Slovensko 2013, Diana Kačurová. S ňou sa športovec zasnúbil začiatkom minulého roka. Skôr než k oltáru však so svojou snúbenicou pôjde do pôrodnice.

Odhalenie pohlavia

To, že sa z nich stanú rodičia oznámili  stručným popisom: „Just a 3 of us“ pri fotografii, na ktorej Diana pózuje s tehotenským bruškom. Odhalenie pohlavia bábätka však poňali o niečo výstrednejšie. Okrem zaľúbenej dvojice pri tejto krásnej udalosti nechýbala ani Janova dcéra z predošlého vzťahu, Ninka. Všetci v trojici sa vybrali na štadión, kde ich už čakala typická výzdoba, na ktorej nechýbali modré a ružové balóniky. A tiež klasika v podobe: Girl or Boy?

image

Ján a Diana oznámili, že o chvíľu budú traja.

Instagram/Jan Durica

Symbolická strela

V Janovi sa futbalista nezaprie, pretože aj finálne odhalenie pohlavia bábätka sa budúca rodinka dozvedela po jeho symbolickom kope do brány. Následne „vystrelili“ pripravené stužky a dym modrej farby. Je teda jasné, že rodinka sa rozrastie o malého futbalistu.

image

Ján s Dianou sa tešia na príchod chlapčeka.

Instagram/Jan Durica
image

K dcére Ninke čoskoro pribudne malý braček.

Instagram/Jan Durica
image

Veľkolepé odhalenie sa konalo na štadióne.

Instagram/Jan Durica
image

Girl or boy?

Instagram/Jan Durica
image

Šťastní budúci rodičia.

Instagram/Jan Durica
image

Odhalenia sa zúčastnila aj Janova dcérka Nina.

Instagram/Jan Durica
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 15:58