Jiří Krampol na VIP večierku v pražskej reštaurácii.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Zabávač Jiří Krampol zamieril z nemocnice rovno na párty. S barlami na vínko!

06.02.2024, 09:51
Celebrity

Z nemocnice rovno na párty! Pochudnutý herec a moderátor Jiří Krampol (85) na žúroval na celebritnom večierku. V poslednom období ho trápilo podlomené zdravie. Akonáhle sa mu polepšilo vyrazil do ulíc.

Český herec a moderátor Jiří Krampol, ktorý ešte nedávno rehabilitoval s nohami v nemocnici, vyrazil o barliach na VIP večierok do pražskej reštaurácie Columna. Schudnutý a s kruhmi pod očami si večierok v spoločnosti svojich kolegov z brandže náramne užíval. Mal úsmev na perách a zapózoval s palicami vo vzduchu. Hedonista Krampol zrejme neobsedí a do ulíc ho to aj v tomto pokročilom veku ťahá. Zabávač v poslednom období prekonal niekoľko zdravotných problémov a bol i hospitalizovaný. Na nemocničnom lôžku mu zdá sa bolo dlho. 

Herec povedal, že odpočívať sa na rady lekárov síce snaží, ale potrebuje k životu spoločnosť aj prácu a rozhodne nepatrí medzi mužov, ktorí by každý večer sedeli doma pred televíziou pri seriáli s fľašou piva v ruke.

Koncom novembra 2022 skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti:. „Od detstva mám problémy s prieduškami, trápi ma to každoročne, a to hlavne v tomto počasí. Každý rok chodím do nemocnice pravidelne na kontrolu, pretože sa bojím, aby som nedostal zápal pľúc. Dostal som antibiotiká priamo do žily, pretože to je najrýchlejší a najúčinnejší spôsob. Je to pre mňa určite lepšie, než aby som doma zbytočne ležal štrnásť dní a cpal sa práškami,“ priznal vtedy ťažkosti.

Koncom minulého roka už strácal nádej a kvôli problémom s chôdzou sa pripravoval do seniorského ústavu. Všetko sa na dobré obrátilo a jeho silná vôľa ho z vážnych problémov dostala: 

"Je to jednoducho tak, že ako starý chlap vo svojich skoro 86 rokoch mám problém s kolenom. Nie som žiadna výnimka, problémy majú všetci dôchodcovia. Robím ale všetko pre to, aby som sa zase zdvihol na nohy,“ vysvetlil Krampol. Priznal, že posledné dva roky bol kvôli bolesti obmedzený. Takmer vôbec sa nehýbal, prešiel iba pár krokov a presúval sa výhradne autom. Pomohli mu až pravidelné rehabilitácie. Dvakrát denne poctivo cvičil pod dohľadom odborníkov. Teraz sa teší, že svoj pohybový aparát dal s fyzioterapeutmi dokopy. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:58