Celine Dion Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

MÓDNA ŠOU na Grammy: Prišla chorá Céline Dion, odhalené modelky a známa hudobníčka ako hastroš

05.02.2024, 11:25
Celebrity

Včera sa odovzdávali hudobné ceny Grammy Awards. Každý kto niečo znamená na hudobnej čo šoubiznisovej scéne na tejto udalosti nemohol chýbať. Hviezdy sa na červenom koberci opäť blysli v extravagantných róbach. pozrite!

Jednoznačne všetkých potešila prítomnosť speváčky Céline Dion, ktorá roky bojuje s vážnou chorobou. Za podpory najstaršieho syna, Reneho-Charlesa Angelila (23), kráčala na pódium a za veľkého potlesku odovzdávala cenu za album roka. Dion sa stiahla z hudobnej scény po tom čo jej diagnostikovali syndróm stuhnutej osoby. Človek postupne stratí kontrolu nad svojím telom a svaly doslova stuhnú. Na túto chorobu zatiaľ neexistujú lieky. Speváčka, ale na pódiu vyzerala dobre a zdá sa, že ochorenie zvláda.

Ceny boli odovzdané najlepším umelcom. Kategórii je cez tridsať. Medzi výhercami sa objavili preslávení hudobníci, ktorí dokázali svoje kavlity, ale i nováčikovia ukázali, že  sa dokážu presadiť. Vyparádili sa nominovaní aj prítomný hostia. Udalosť je to za veľkou mlákou veľmi prestížna. Nechýbala Taylor Swift, Billie Eilish, Adele, Miley Cyrus, Paris Hilton či Heidi Klum.

Róby hviezd si pozrite v galérii

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:39