Mirka Čejková s herečkou Ankou Šiškovou. Úsmev na tvári nestratila.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Známa moderátorka Televíznych novín: Opitá lekárka jej pri pôrode pridusila dcérku

05.02.2024, 10:42
Celebrity

Svojho času bola česká moderátorka Mirka Čejková vychytená tvár televízie Nova. Pravidelne divákov vo večerných správach informovala o dianí v Čechách i vo svete. Keď sa z obrazoviek vytratila nikto netušil čo sa s ňou deje. Až teraz prezradila čomu musela roky čeliť.

Českú moderátorku Mirkou Čejkovou život nešetril. Teší sa z troch ratolestí, ale s poslednou dcérou prežila dramatický pôrod, ktorý sa podpísal na dievčatkinom zdraví. Pri pôrode dcéry Petry prišla na sál opitá lekárka, ktorá malé bábätko pridusila. O nejaký čas neskôr vyplávalo na povrch, že dcéra bude doživotne postihnutá.

Dnes má Petra 35 rokov a s postupujúcimi rokmi sa handicap prejavoval viac a viac: "Bol to zle odvedený pôrod a udusené dieťa. V osemnástich už je jednoducho handicap zreteľnejší ako u bábätka. Viem, že od nej nikdy mať vnúčatá nebudem. Dohodli sme sa, že chceme, aby jej život bol kvalitný, a robíme, čo môžeme," priznala Čejková smutne v programe Na kafeečko. Šťastie nemala ani v partnerskom živote.

Po vzájomnej dohode sa vzťah medzi Mirkou a prvým manželom rozpadol. Onedlho však spoznala golfistu Alexa Čejku, s ktorým má dvoch synov, Alexa a Felixa. Aj tento vzťah však skončil krachom. Športovec si našiel milenku a Mirku mal dokonca týrať. Pavel Zuna sa má o poznanie lepšie. Aj on však prešiel dvoma manželstvami. Jeho prvou ženou sa stala novinárka Andrea, s ktorou má synov Jána a Mateja. Ich manželstvo však nevydržalo. Niekdajšia hviezda TV Nova však na lásku nezanevrela a štyri roky po rozvode si vzal svoju priateľku Danu.

Brunetka roky moderovala po boku Pavla Zunu. Dnes v kontakte nie sú aj keď si mnohí mysleli, že ich po toľkých rokoch spája kamarátstvo. Roky sa nevideli ani spolu nekomunikujú. Zuna si prešiel dvoma manželstvami.

Jeho prvou ženou sa stala novinárka Andrea, s ktorou má synov Jána a Mateja. Ich manželstvo však nevydržalo. Niekdajšia hviezda TV Nova však na lásku nezanevrela a štyri roky po rozvode si vzal svoju priateľku Danu.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:41