Nicole Kidman má problémy so suchou pleťou. Takto s ňou bojuje.
StoryEditor

Nicole Kidman na červenom koberci: V miniatúrnych šatách ukázala vyšportované telo

30.01.2024, 12:44
Celebrity

Americká herečka Nicole Kidman (56) všetkých odzbrojila na veľkolepej spoločenskej udalosti. Na newyorskej premiére najnovšieho televízneho seriálu Expats sa totiž ukázala vo veľmi odvážnych šatách. Rozparok na chrbte bol taký hlboký, že takmer odhalil jej pozadie.

Červenovlasá umelkyňa dokázala, že na svojom tele poctivo pracuje. Neuveriteľne štíhla a vypracovaná postava udrela okamžite do očí. Nicole v minulosti média pre jej vychudnutú postavu podozrievali z anorexie.

Herečka Nicole Kidman bola na aktuálnej newyorskej premiére nového seriálu neprehliadnuteľná. Zobrala si dlhé čierne šaty, ktoré spredu síce vyzerali decentne, ale vzadu a zo strán mali naozaj vražedný výstrih. Róba vyvolala spomienky na jej outfit z roku 2003, ktorý predviedla na 18. ročníku American Cinematheque. Aj vtedy zvolila Nicole Kidman čiernu róbu s naozaj veľkým výstrihom na chrbte. 

Ryšavka si cez šaty prehodila kabát Versace, a čo sa týka doplnkov, zvolila diamantové náušnice, prsteň a náramok značky Roberto Coin a trblietavé diamantové hodinky od tej istej značky.

Nicole patrí k najobsadzovanejším a najobľúbenejším americkým herečkám. Je prirodzené, že všade kam príde púta pozornosť.

FOTO NICOLE KIDMAN V EXTRAVAGANTNÝCH ŠATÁCH A VYRYSOVANOU POSTAVOU NÁJDETE V GALÉRII

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 12:08