Martina Schindlerová v novej pesničke Povedz mi.
StoryEditor

Martina Schindlerová o vzťahu v trojici: "Keď sa zamiluješ do zadaného muža, treba ho poslať domov."

25.01.2024, 14:08
Celebrity

„Nevera je chúlostivá téma, preto zasahovali do textu až štyria textári, vrátane mňa. Nevera je stále tabu, aj keď vieme, že sa dotýka mnohých vzťahov. To je dôvod, prečo som aj taký text prijala. Dáva mi to zmysel, keď pomenujeme veci pravým menom a tých, ktorým tento stav nevyhovuje, povzbudíme na ceste k novému začiatku. Život je príliš krátky na to, aby v ňom človek zostal zaseknutý a trápil sa,“ vyznala sa speváčka Martina Schindlerová (35).

Speváčka Martina Schindlerová naspievala novú pesničku Povedz mi, v ktorej otvorila chúlostivú tému. Tou je milostný trojuholník. Napriek vážnejšej vzťahovej téme, ktorú sa rozhodla zhudobniť, je výsledok novej pesničky ladený do chytľavého popu. Keďže na nej spolupracovala s nemenej známym hudobníkom a producentom Tomim Popovičom, skladba má potenciál osloviť široké publikum. Viac už prezrádza sama: „Nevera je chúlostivá téma, preto zasahovali do textu až štyria textári, vrátane mňa. Nevera je stále tabu, aj keď vieme, že sa dotýka mnohých vzťahov. To je dôvod, prečo som aj taký text prijala. Dáva mi to zmysel, keď pomenujeme veci pravým menom a tých, ktorým tento stav nevyhovuje, povzbudíme na ceste k novému začiatku. Život je príliš krátky na to, aby v ňom človek zostal zaseknutý a trápil sa.“

Netají, že práve touto piesňou chce dodať silu tým, ktorí aktuálne tápajú na životnej križovatke a (napríklad aj) kvôli toxickému vzťahu netušia, kam budú smerovať ich ďalšie kroky.

Nesúď človeka, kým nechodíš v jeho topánkach

Hlavnou inšpiráciou pri písaní textov sa stali pre Martinu Schindlerovú príbehy z bežného života ľudí, nielen vlastné, ale aj z jej najbližšieho a širšieho okoliaV texte sme vyjadrili postoj, že aj keď sa zamiluješ do zadaného muža, treba ho poslať domov vyriešiť si situáciu, aby mal váš vzťah vôbec perspektívu. Samozrejme, tie role môžu byť postavené aj opačne a určite, že sa to ľahšie hovorí, ako to býva v realite. Je aj také príslovie, že nikdy nesúď človeka, kým nechodíš v jeho topánkach,“ konštatuje. Takisto zdôrazňuje fakt, že sa v piesni nesnaží moralizovať, ale skôr zdôrazniť, že výhovorky a sebaklam nás často zbytočne brzdia v ďalšom napredovaní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:15