Modelka Andrea Verešová.Archiv MAFRA
StoryEditor

Vyradená Andrea Verešová. Zranenie ju odstavilo od plánovaného biznisu?!

25.01.2024, 11:05
Celebrity

Modelka Andrea Verešová (43) mala dnes vystaviť na obdiv svoje krivky na módnej prehliadke. Osud sa s ňou nemaznal a spravil jej škrt cez plány. Zranenie ju bude na čas obmedzovať v každodenných povinnostiach. I také obliekanie je teraz oštara.

Pri poslednej jazde na lyžiach škaredo spadla a zranila si ruku. Teraz musí nosiť ortézu, lenže dnes ju čaká módna prehliadka. 

Dcéra Andrey Verešovej Vanessa je na horách ako doma. Na vrcholovej úrovni sa venuje snowboardingu a modelka ju v tom plne podporuje. Preto s ňou trávia všetok čas na svahu. Sama Verešová je aktívna na lyžiach. Preto nie je zima kedy by rodina nevyrazila na zasnežené svahy. 

Aj tentoraz si bola modelka zalyžovať, ale priviezla si odtiaľ zranenie. Na lyžiach ju zaskočil nepekný pád. Po úraze neváhala a navštívila lekára. Ten skonštatoval, že má vykĺbená lakeť. Musí bezpodmienečne nosiť ortézu.

Musí zaujať

Kráska si teda zvolila fialovú ortézu a ďalej plní pracovné povinnosti. Len má smolu, že práve dnes ju čakajú dve veľké akcie. „Tento štvrtok, dve kasína, jedna veľká mega šou a moja prehliadka. Priletí dokonca aj Twenty 4 Seven. Bude tam kopec známych, krásnych modeliek, hercov a množstvo ďalších osobností. Myslím, že by sme si nemali nechať tento nádherný večer ujsť,"  odkázala napriek zraneniu. Nebola by to Verešová, keby si kvôli ortéze nechala ujsť takú obrovskú akciu spojenú s prehliadkou vlastnej značky.

image

Andrea má zranený lakeť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:34