Tehotenský test.Instagram/Samuel Prochazka
StoryEditor

A je to tu! Ani tento rok nebude o šoubiznisové bábätka núdza. Otec bude z tohto moderátora

25.01.2024, 09:30
Celebrity

Moderátor Samuel Procházka, známy tiež ako Gracioso neprestáva prekvapovať. Koncom minulého roka sa stihol oženiť so svojou priateľkou Viktóriou. No mladomanželský život si vo dvojici dlho neužijú. O pár mesiacov k nim pribudne nový člen.

Dnes je skôr trend zakladať si rodinu v neskoršom veku. Mladé nevesty či mamičky sú stále skôr raritou a ani muži sa do takýchto záväzkov pred tridsiatkou veľmi nehrnú. No stále je tu pár výnimiek.

image

Samuel a Viktória oznámili krásnu správu.

Instagram/Samuel Prochazka

Mladí rodičia

Na sympatického moderátora, ktorý pravidelne baví ľudí rôznymi videami a tiež za mikrofón v rádiu, by zrejme nikto nepovedal, že si vo svojom veku bude chcieť zakladať rodinu. No opak je pravdou. Vo svojej priateľke Viktórii našiel lásku svojho života a celý ich vzťah nabral pomerne rýchly spád. Od zásnub v Londýne, až po rozprávkovú svadbu, ktorá sa konala koncom minulého roka. Kto vie, či už vtedy mladomanželia mali tajomstvo, o ktorom zatiaľ zaryto mlčali, alebo bolo bábätko plánované...?  Samuel sa pochválil krásnou fotografiou so svojou polovičkou, ktorú jednoducho okomentoval: Zdá sa, že rok 2024 bude tým najkrajším v našom živote…" S gratuláciami sa následne akoby vrece roztrhlo. Očakávanie bábätka prekvapilo nielen fanúšikov, ale aj Samových kolegov.

image

Koncom roka sa Samuel oženil s partnerkou Viktóriou.

Instagram/Samuel Prochazka
image

Zo známeho moderátora bude otec.

Instagram/Samuel Prochazka
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 15:04