Adela Vinczeováevita
StoryEditor

Adela Vinczeová neznáša jeden džob. Moderovanie na tomto mieste je pre ňu peklo, samí opití ľudia!

24.01.2024, 17:00
Celebrity

Jedna z najobľúbenejších moderátoriek Adela Vinczeová (43) stále srší vtipom a pohotovosťou. Nakoniec, ako celú svoju kariéru. Počuť ju môžeme z éteru rádia, v televízii i na súkromných akciách. Málokto tušil, ktoré projekty patria k jej obľúbeným. Teraz povedala čo je pre ňu najnáročnejšie.

Je tu plesová sezóna a tej naša moderátorska hviezda Adela Vinczeová nie je zástancom. Nie len, že to nepatrí k jej najmilovanejším voľnočasovým aktivitám, nerada príjma ponuky moderovať ich. Chodí len na jeden ročne a to charitatívny: "Chodím do Serede na ples Pomocníčka. To je taká dobročinnosť. Plesy sú náročné," vyjadrila sa. "Moderátor ten tam musí prísť neviem o koľkej. Musí tam byť do neviem kedy. Medzitým ešte nejaká tombola. Stále viac opitých ľudí, ktorí sú kamoši s tebou," dodala. Na rozdiel od interpréta, ktorý si príde na ples odohrať, moderátor sa nepohne z miesta do noci. Teraz, keď sa stala mamou adoptovaného chlapčeka by zrejme už na takúto nočnú ponuku nekývla a uprednostnila čas s dieťaťom. 

Martin Nikodým sa vyznal, že raz stihol moderovať dokonca dve plesy naraz počas jedného večera. To by už dnes neurobil: "Raz som robil jeden v Redute a jeden v Carltone. Prebiehal som hore-dole," doplnil ju. Keďže tieto miesta delí pár desiatok metrov dalo sa to zvládnuť. Napriek tomu by už túto ponuku nikdy neprijal. V šou Milujem Slovensko na túto tému aj s Danom Danglom poriadne žartovali.

V šou Milujem Slovensko rozobrali tému plesy.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 07:33