Uvidíme, ako jej to bude na tanečnom parkete tancovať.Instagram/Tina
StoryEditor

Wow, v šou Let´s Dance sa objaví aj táto speváčka. Fanúšikovia sú nadšení!

24.01.2024, 13:00
Celebrity

Šou Let´s Dance už niekoľko sezón baví divákov pri televíznych obrazovkách. Tých na šou baví skvelé prevedenie, ale aj známe tváre, ktoré sa v nej objavujú. A zdá sa, že aj pre naše celebrity je to doslova prestíž byť súčasťou takej šou, akou Let´s dance rozhodne je. O zvučné mená nebude núdza ani tentokrát!

Tvorcovia programu postupne odhaľujú mená, ktoré sa v Let ´s Dance budú objavovať pravidelne niekoľko týždňov. A zdá sa, že zostava to bude skutočne rozmanitá. Po futbalistovi Jánovi Ďuricovi, ktorý bol pre divákov nepochybne prekvapením kývla na ponuku zvŕtať sa na parkete aj speváčka Tina. 

Vyzerá to sľubne

Ako prvá, ktorá si tento rok užije tanečný parket, pozornosť divákov a svetlá reflektorov bola verejnosti predstavená Petra Dubayová. Tá momentálne žiari v jednom z najúspešnejších seriálov, Dunaj. Druhým je športovec Ján Ďurica. Fanúšikovia sú zvedaví, či sa zaradí do kategórie, ktorú väčšina našich športovcov v tejto šou úspešne reprezentuje a bude z neho tanečné drevo, alebo prekvapí ako minuloročný účastník Marián Gáborík.

image

Speváčka Tina má nepochybne rytmus v tele.

Profimedia - Standardni obsah

Prekvapenie

Obrovským prekvapením je správa, že do šou mieri aj jedna z našich najobľúbenejších speváčok, Tina. O tom, že Tina má zmysel pre rytmus niet pochýb. Tancuje predsa aj počas svojich vystúpení, no štandardné tance sú predsa len o niečom inom. Okrem toho ju zamestnávajú aj jej dve deti a v neposlednom rade netreba zabúdať ani na fakt, že jej bola pred pár rokmi diagnostikovaná skleróza multiplex. Všetci preto netrpezlivo čakajú na jej výkony a tiež na to, ako sa s jednotlivými kolami popasuje. Už teraz je však isté, že sa bude na čo pozerať. Nádeje do nej vkladajú aj samotní tvorcovia šou: „Veľmi nás teší, že pozvanie do šou prijala a sme presvedčení, že na parket prinesie skvelú energiu a ukáže výnimočné tanečné vystúpenia, ktoré si divákov podmania rovnako, ako jej zamatový hlas a hudobná tvorba.“ 

image

S raperom Separom tvorila Tina pár. Spolu majú dcéru Aničku.

Profimedia - Standardis
image

Speváčka Tina

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 13:45