Vanessa a Silvia Šarkoziarchív mafra
StoryEditor

Silvia Šarközi o zdravotnom stave manžela. Prezradila ako prežíva komplikácie, ktoré ho postretli

24.01.2024, 12:00
Celebrity

Hudobníčka Silvia Šarközi (50) a jej dcéra Vanessa sú dve osobnosti, ktoré si získali pozornosť svojou prácou a prínosom v oblasti, v ktorej pôsobia. Prezradili nám ako si nažíva ich milovaný Ernest. A čo ich ako ženy inšpiruje. Cigánski diabli majú veľké plány!

image

Silvia Šarköziová z Cigánskych diablov a jej dcéra Vanessa spolu často spievajú.

instagram.com/vanesssarkozi
Vanessa Šarközi je známa svojou kreativitou a inovatívnym prístupom v oblasti umenia a hudby. Jej práca je často charakterizovaná ako odvážna a trendová, kombinujúca tradičné prvky s modernými trendmi. Jej schopnosť predvídať a ovplyvniť šoubiznis ju robí významnou osobnosťou v tomto priemysle.

Jej mama a profesionálna hudobníčka Silvia Šarközi je na výslní už viac ako 25 rokov a radí sa medzi uznávané ikony. Silvia sa zameriava na vytváranie umeleckej komunity a svojou hudbou inšpiruje davy. Spolu so svojim manželom robia radosť fanúšikom poriadane dlho!

Známu rodinnú dvojicu Silviu a Vanessu Šarközi, poznáme ako ženy rôznych profesií a možností – najmä ako muzikantky a dámy po boku jedného z najprestížnejších umelcov a lídrov skupiny „Cigánski diabli“.

Ako sa momentálne máte, ake sú Vaše doterajšie úspechy, plány a motivácie?

Silvia Šarközi: Ako kapela máme rozbehnutých niekoľko projektov na rôzne témy aj vrámci nášho jubilejného veku a 50. výročia. Je to všetko za súbežného chodu, a je to výzva preštelovať sa vrámci organizačných a manažérskych činností. Môžem dodať, že minulý rok bol veľmi úspešný vrámci projektov a kariérneho rastu a dúfam, že to takýmto pekným spôsobom bude pokračovať.

V čom Vás inšpiruje skladanie hudby? Z čoho ste si vrámci umelckého života odniesla najviac?

Silvia Šarközi: Inšpiráciu nachádza človek úplne všade, ja sa inšpirujem, teším sa z každého úspechu, zúčastňujem sa akcií, ktoré sú pre mňa prínosom a zdrojom, človeka vie určite obohatiť aj spoznávanie sa s ľuďmi a neustála práca na sebe samom. Vrámci umeleckého života si samozrejme, odnášam bohatstvo a silu fanúšikov, ktorý navštevujú koncerty 15-25 rokov, a najmä sa nám s tým prídu osobne pochváliť – to oceňujem najviac. Je to pre mňa skutočne veľká pocta a motivácia.

Ako sa darí Vášmu pánovi manželovi a vzťahu, prebehli informácie o jeho zdravotných ťažkostiach. Má sa už lepšie? 

Silvia Šarközi: Cíti sa dobre, nemá našťastie žiadne problémy a tešíme sa z každého koncertu, a našej práce. Krásne spolu nažívame doma, v práci sa nám darí, sme šťastní, zdraví a spokojní. Pre niektorých sa vzťah dvoch umelcov môže zdať komplikovaný pre partnerský život, roky sa nám darí oddeliť naše kariérne záležitosti od osobných aj partnerských, čiže dá sa to veľmi pekne zladiť. Trávime čas spolu v podstate stále, dovolenkujeme spolu, pracujeme, tvoríme. Sme v práci, aj s kolegami. Naďalej upevňujeme s Vanessou rodinný vzťah.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 21:13