Mirka s Matejom si urobili svadobnú generálku.Instagram/Mirka Hrivnakova
StoryEditor

Nežná kráska zo šou Ruža pre nevestu sa nečakane rozišla. Vyzeralo to na lásku ako hrom

23.01.2024, 11:39
Celebrity

Mladá blondínka Mirka Hrivňáková minulý rok bojovala o srdce Tomáša v šou Ruža pre nevestu. Od ostatných súťažiacich sa vymykala prirodzeným vzhľadom. Aj keď bola vyradená až ako tretia stálo ju to pár sĺz. Šťastie po súťaži našla po boku iného muža, s ktorým sa zdalo, že to bude mať šťastný koniec.

image

Mirka svoju lásku našla po šou.

Instagram/Mirka Hrivňáková

V čase, keď na obrazovkách minulý rok bežala zamilovaná šou, ktorá je predtočená už bola blondínka zadaná. Najprv kráske nikto neveril, keďže si všetci mysleli, že je to z jej strany len akási stratégia, aby si ľudia prestali myslieť, že je po prehre ohrdnutá. Nebolo to tak. Časom ukázala fešáka, ktorého mala po svojom boku. S Matejom ju spojila láska ku zvieratám a ich vzťah vyzeral naozaj nádejne. Mladá Mirka totiž túži byť veterinárkou.

Dvojici kvitla láska osem mesiacov. Najprv mlčala. Až po čase na sociálnej sieti išla s pravdou von. Tvrdí, že žiadne dramatické okolnosti za krachom vzťahu fanúšikovia nemajú hľadať: „Skutočnosť je taká, že sme sa s Matejom rozišli a naozaj sa mi to hovorí veľmi ťažko... Jednoducho sme sa tak s Matejom dohodli, že to bude lepšie pre oboch z nás, ak ďalej budeme pokračovať každý zvlášť,“ zverejnila.

image

Mirka sa už niekoľkokrát predviedla v svadobných šatách.

Instagram/Mirka Hrivnakova

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:42