Jennifer Aniston Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

FOTO Jennifer Aniston odmietla koordinátora intimity. Prečo sa tak rozhodla?

23.01.2024, 06:00
Celebrity

Tiež si nie ste úplne istí čo znamená v praxi koordinátor intimity? Obľúbená herečka Jennifer Aniston (54) tohto významného človeka na pľaci odmietla. Spravila to vraj preto, že je skúsená a pikantné scény natáčala s dlhoročným kamarátom. Neobávala sa preto ničoho aj keď bola úplne vyzlečená v posteli s hercom Jonom Hemmom (52).

Jennifer Aniston odmietla ponuku pracovať s koordinátorom intimity pri natáčaní sexuálnych scén s gentlemanským hercom Jonom Hammom v ďalších dieloch seriálu študentka Stanfordu (The Stanford Student). Nejaké tie scény si odtočila. Po boku mala dlhoročného kamaráta a tak sa rozhodla koordinátora intimity odmietnuť. Táto otázka padla od moderátora The Morning Show, keďže v novej sérii seriálu natočila dvojica pikantné scény a diváci boli zvedaví čo sa dialo, keď sa vypli kamery.

Herečka gréckeho pôvodu priznala, že koordinátor intimity rázne zamietla.

Práca „koordinátora intimity“ bola vytvorená s cieľom zabezpečiť, aby sa účinkujúci cítili pohodlne pri natáčaní scén, ktoré zahŕňajú sex alebo nahotu.

Jen povedala, že sa nemala pri natáčaní s Jonom čoho báť, keď došlo pred kamerou k intímnostiam. Sú dlhoroční kamaráti, je skúsená a takéto výmysli už nepotrebuje. A tak bolo pri natáčaní vzrušujúcich scén o jedného človeka menej. 

Pozrite si vo VIDEU o akých scénach hovorila

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 16:26