O športovcovi 
StoryEditor

Čoskoro príde do kín dokument o Karlosovi Vémolovi. Už teraz je kontroverzný!

15.01.2024, 14:04
Celebrity

Už čoskoro sa objaví v kinách celovečerný dokument Karlos, ktorý mapuje život zápasnika Karlosa Vémolu (38), ktorého prezývajú Terminátor. Film ukáže posledných 15 rokov života legendárneho zápasníka. Má zobraziť radosti aj strasti, ale tiež poukázať na fakt, že bojovník žil hocikedy tak trochu "za hranou".

„Film, rovnako ako Karlosov život, je nebezpečná jazda, ktorá začína v olomouckých Hodolanoch, pokračuje cez kluby na londýnskych perifériách a eskaluje križovatkou, na ktorej sa teraz Karlos ako človek aj ako zápasník vo svojom veku ocitá,“ hovorí o skoro uvedenom celovečernom dokumente Karlos režisér Michal Samir. Práve on začal s MMA hviezdou, s legendárnym českým bojovníkom Karlosom Vémolom, točiť už pred mnohými rokmi, a to v Londýne, kde zápasník nejaký čas žil, založil rodinu a budoval svoju kariéru.

Súčasťou filmu sú nikdy nezverejnené zábery z čias, kedy sa Vémola živil ako vyhadzovač. V dokumente sa diváci dozvedia aj o tienistých stránkach jeho život. Nevynecháva ani obdobie, kedy športovec skončil vo väzení i to aký je život celebrity.  

Karlos je film o extrémnom človeku v extrémnom čase. Dokumentuje Vémolu nielen ako zápasníka, ale zároveň ako otca, partnera. V Čechách sa dostane film do kín na konci januára. Ale už teraz vyšiel trailer, ktorý komentujú ľudia rôzne. Niektorí sa nevedia dočkať, iní sú zhrození.

K dokumentu už vyšiel trailer. pozrite si ho!

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 08:34