Skvelá partia opäť pokope.Instagram/Sona Mullerova
StoryEditor

Neuveriteľné stretnutie televíznych hlásateľov! Známa moderátorka, ktorá je súčasťou tímu však chýbala

16.01.2024, 10:00
Celebrity

Ak patríte k staršej generácii, iste si spomínate na televíznych hlásateľov, ktorí sa vám deň čo deň prihovárali z obrazoviek. Hoci táto profesia úplne vymizla, s niekdajšími tvárami sa dnes môžete stretávať ako s úspešnými moderátormi. Niektorí sa však zo showbiznisu úplne stiahli. Po rokoch sa stará partia opäť stretla. Chýbala však jedna známa tvár.

Mnohí fanúšikovia sú nadšení z fotografií, na ktorých sú takmer všetky tváre televízneho spravodajstva.

Starí priatelia

Podľa fotografií, s ktorými sa pochválila moderátorka Soňa Müllerová, ktorá v svojich začiatkoch tiež patrila do radov hlásateľov je zrejmé, že bývalí kolegovia tvorili skvelú partiu. Aj po rokoch na ich tvárach vidieť šťastie a radosť z toho, že sú opäť spolu. Svedčia o tom aj slová, ktoré práve Soňa adresovala nielen fanúšikom, ale aj svojim kolegom a priateľom: „Odkedy v Slovenskej televízii v roku 2003 zrušili profesiu hlásateľ/ka sa nám nepodarilo stretnúť sa v takejto zostave. Bol to nádherný večer plný vzájomnej blízkosti, smiechu, veselých aj smutných spomienok na naše hlásateľské časy. Sme jedinečná partia z výnimočného prostredia televíznej hlásateľne. Aj po toľkých rokoch si máme čo povedať a v srdciach máme stále úctu i lásku k našej krásnej a v tých časoch televíznymi divákmi milovanej profesie. Radosť zo stretnutia našej hlásateľskej skupinky vyžaruje aj z týchto momentiek. Delíme sa o ňu s Vami a posielame mocné objatie za celú našu hlásateľskú partiu!“

image

Hlásateľky boli medzi divákmi veľmi obľúbené.

Instagram/Sona Mullerova
image

Kolegovia si dopriali spoločné chvíle pri dobrom jedle.

Instagram/Sona Mullerova
image

Zdá sa, že zábava bola skutočne výborná.

Instagram/Sona Mullerova

Samé zvučné mená

Hostiteľkou bola zrejme práve Soňa Müllerová. Tá si prípravy uľahčila a občerstvenie jednoducho objednala. Na párty sa zúčastnili  Ada Straková, Norika Beňačková, Alena Heribanová, Ema Tekelyová, Hana Rapantová či Renáta Špačková. Okrem toho nechýbali ani hlásateľskí kolegovia Miloš Buban a Jaro Buček. Chýbala však Iveta Malachovská, ktorá so Soňou roky moderuje na Jednotke Dámsky klub a sú roky televízne kolegyne. Dôvod jej neprítomnosti však nepoznáme. 

image

Nechýbala ani Ada Straková či Norika Beňačková.

Instagram/Sona Mullerova
image

Spoločný večer si všetci užili.

Instagram/Sona Mullerova
ANKETA
Pamätáte si ešte hlásateľov na TV obrazovkách?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:40