Vladimir Weiss mladší je úspešný futbalista.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Futbalista Vladko Weiss ml. sa po rokoch rozviedol. Ako si rozdelili majetky?

12.01.2024, 09:14
Celebrity

Futbalová hviezda Vladko Weis ml. (34) išiel s pravdou von. S manželkou Martinou sú už niekoľko mesiacov rozvedení. Hviezda športového neba tak rieši starostlivosť o deti a rozdelenie majetku.

O ich kríze sa šepkalo už dlhšie, ale že je na stole rozvod vedeli zdá len jeho najbližší. Slovanista rozvod potvrdil pre denník Nový čas. Manželka Martina Horváthová je vnučka bývalej političky z HZDS Kataríny Tóthovej, ktorá sa svojho času z mladého páru veľmi tešila a ihneď ho zobrala do rodiny. Čas však ukázal, že ani deti neudržali Vladka a Martinu spolu. Pár spolu vychovával syna Michala (11) a dcéru Viktóriu (9). Miška má Weissova manželka z predošlého vzťahu. Pre Nový čas rezolútne odmietol, že by za rozpadom dlhoročného zväzku bol niekto tretí. Avšak nekonkretizoval čo sa udialo. 

image

Vladko Weiss ml. s Martinou a deťmi.

Mladý pár si vystrojil svadbu v roku 2013. Na veselicu dorazili desiatky celebritných hostí. Kaštieľ v Oponiciach. Vtedy sa mu  darilo na ihrisku v drese Olympiakosu Pireus. Na svadbe sa mali okrem iných predstaviť aj slávne kapely ako Elán či Desmod a očakávalo sa i vystúpenie Majka Spirita. V tom čase sa Vladko vyjadril, že presne takýto rodinný život mal vysnívaný.

Športovec s Martinou dohdoli, že deti budú v jej starostlivosti a usporiadané majú aj BSM (bezpodielové spoluvlastníctvo manželov).

Weiss má za sebou pôsobivú kariéru v zahraničí. Hral v Anglicku, Taliansku aj španielskej La Lige. Odohral 77 zápasov a strelil 8 gólov. 

Talentovaný športovec častokrát pútal pozornosť nie len úspechmi, ale aj okázalým životným štýlom. Nezabudnuteľná je jednozančne kauza, keď jeho luxusný džíp, ktorý mal šoférovať zastavila polícia. V aute sa malo v nočných hodinách viezť až desať ľudí. V apríli 2017 však prokuratúra rozhodla, že sa skutok nestal. „5.4.2017 prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava I zastavil trestné stíhanie proti obvinenému Vladimírovi W. ml. vedené pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, pretože je nepochybné, že sa nestal skutok, pre ktorý sa viedlo trestné stíhanie. Citované uznesenie nie je právoplatné," povedal hovorca bratislavskej prokuratúry Michal Šúrek. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 12:54