Christian Oliver zo známeho nemeckého seriálu zomrel pri páde lietadla.archív
StoryEditor

Zosnulý herec z Kobry 11, Christian Oliver: S manželkou čakali na vymodlené deti 11 rokov!

08.01.2024, 09:38
Celebrity

Behom pár sekúnd prišla Jessica Mazurová (49) o celú rodinu. Jej manžel herec Christian Oliver (†51), hrdina seriálu Kobra 11 (detektív Jan Richer) zomrel pri leteckej havárii počas dovolenky v Karibiku aj s ich dcérami Maditou (†12) a Annik (†10). O to, aby sa stali kompletnou rodinou pritom manželia usilovali dlhých jedenásť rokov!

Nemecký herec Christian Oliver známy zo seriálu Kobra 11 zahynul so svojimi dvoma dcérami pri havárii lietadla neďaleko malého súkromného ostrova vo východnom Karibiku pred štyrmi dňami (4.1.). Oznámila to v piatok polícia v ostrovnej krajine Svätý Vincent a Grenadíny. Nešťastie o 

Lietadlo havarovalo vo štvrtok západne od karibského ostrova Petit Nevis, keď smerovalo na neďaleký ostrov Svätá Lucia, informovala polícia.

Okrem herca zomreli na palube jeho dcéry – Madita Klepserová (10) a Annik Klepserová (12). Tiež pilot Robert Sachs. Tragédia obletela svet rýchlosťou blesku a celý svet ostal zhrozený.  

image

Herec pred časom nečakane podal žiadosť o rozvod. 

Profimedia - Standardni obsah

Herec s manželkou sa pokúšali o deti pomocou umelého oplodnenia na klinikách v Amerike roky a roky. Ani lekári nenašli príčinu, prečo sa nedarí Jessice otehotnieť. Až v roku 2012 konečne porodila vymodlené dievčatko Maditu, o dva roky neskôr prišla na svet ešte Annika. Priatelia ich popisujú ako ukážkový príklad rodiny, ktorú tŕnistá cesta k deťom stmelila.

Rozhodol sa manželstvo ukončiť

Preto žiadosť herca o rozvod podaná v roku 2021, tak bola pre ostatných prekvapením: „Bol to skvelý otec. Sú úžasná rodina. Plná lásky, harmónie a súdržnosti až do konca. Medzi týmito dvoma stále bola náklonnosť,“ prezradila berlínska modelka a priateľka herca Zoe Helaliová dôvod, prečo zrejme nebol rozvod do Christianovej smrti dokončený.

image

Christian Oliver zo známeho nemeckého seriálu zomrel pri páde lietadla.

TASR
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:56