Dara pripravuje pre fanúšikov koncerty.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Dara Rolins priznala odlúčenie s frajerom Nedvědom. Potrebuje mať od neho pokoj!

05.01.2024, 10:12
Celebrity

Prvý mesiac nového roka bude pre speváčku Daru Rolins (51) veľmi náročný. Čaká ju totiž nabitý pracovný program, na ktorý sa musí plne sústrediť. Fyzicky aj psychicky. Preto nemôže mať okolo seba nič čo by ju rozpyľovalo.

Sexi Dara v týchto dňoch vyhlásila pokojový režim a má v pláne odísť na nikým nerušené miesto, aby nabrala silu na to podať prvotriedne výkony. Čakajú ju totiž tento rok v Prahe dva veľkolepé koncerty. Ako dlhoročná profíčka nechce nechať nič na náhodu. Podobne k veľkolepým šou pristupujú aj svetové mega hviezdy ako Beyoncé, Madonna či Jennifer Lopez

„Mám v pláne dať si úplný pokoj a stratiť sa. Oddýchnuť si od Pavlíka aj od všetkých minimálne na dva mesiace. Potrebujem sa sústrediť na nový album a natiahnuť nové vnemy,“ priznala Rolins v programe Showtime. Zhodnotila, že takáto pouzička pomôže aj jej partnerskému vzťahu s Pavlom Nedvědom. „Myslím, že sa na seba s Pavlom budeme aspoň viac tešiť," zhodnotila s úsmevom.

Podľa speváčky je však v jej osobnom živote všetko v úplnom poriadku, s partnerom Pavlom Nedvědom si ďalej buduje svoj sen, nakúpili spoločne niekoľko pozemkov, na ktorých vznikne dokonalé rodinné bývanie. Dohady o kríze, tak jednoznačne poprela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 23:43