Moderátorka sa dnes venuje terapiám.Profimedia
StoryEditor

Známa česká moderátorka priznala rozpad manželstva: Nepomohli jej ani terapie!

04.01.2024, 13:08
Celebrity

Niekdajšia hviezda televízie Prima na sociálnej sieti priznala, že sa jej manželstvo definitívne rozpadlo. Lucie Špaková prezradila, že sa s manželom rozišli v dobrom a otcovi svojej jedinej dcéry ďakuje za sedem rokov spoločného života.

Podľa vyjadrenia Lucie Špakovej sa s manželom Yurim Vonchitzkým rozišli už vlani v máji. Avšak držali túto informáciu v tichosti. Až teraz sa blondínka rozhodla o krachu spolužitia prehovoriť:  „Spoločne sme sa rozhodli, že náš vzťah premeníme z manželstva do poľa milujúcich rodičov, ktorí dávajú svojej dcére ten najväčší dar. Ukážu jej, že zotrvávať vo vzťahu, ktorý už nie je naplňujúci a vyživujúci, je niekedy vedomejšia a odvážnejšia voľba, než za každú cenu zotrvávať v niečom, v čom sa človek necíti dlhodobo dobre. A kde už nie je priestor na spoločný rast,“ vysvetlila Špaková na sociálnej sieti.

„Vzájomne si prajeme jeden pre druhého šťastie a lásku a dávame možnosť našej dcére, aby v budúcnosti spoznala a mohla ochutnávať život aj v iných svetoch, ktoré ju vytvoríme. A to v bezpečí, ktoré sa pre ňu snažíme obaja vytvoriť. Aj keď každý vo svojej jedinečnosti. Ďakujem môjmu mužovi za nádherných 7 rokov života, počas ktorých sme sa stali úplne inými osobami. A spoločne si splnili mnoho snov,“ dodala. Pripojila spomienku spoločnú fotogafiu, ako dôkaz ich dobrých vzťahov. 

image

Lucie Špaková vymenila moderátorske kreslo za profesiu terapeutky.

Profimedia - Standardis

Hviezdila na obrazovke

Lucie Špaková patrila medzi obľúbené české redaktorky TV Prima. Teraz sa venuje hlavne meditácii, terapiám a ponúka svoje služby mentorky duševného zdravie najmä pre ženské publikum. 

Starostlivosťou o dušu sa zaoberá aj niekdajšia česká misska Helena Houdová. Tá sa tejto téme začala venovať hlbšie až po rozvode s Omarom Amanatom. Od roku 2019 sa Houdová prezentuje ako koučka pre posvätnú sexualitu, lásku a vzťahy. Niektorím sledovateľom príde už trochu za hranou, ale to je zrejme vec názoru.

image

Bývalá česká modelka sa už roky venuje terapii a duševnému zdraviu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 14:46