Agáta Hanychová je rada stredobodom pozornosti.Archiv MAFRA
StoryEditor

Hanychová nevylučuje ďalšiu svadbu, ak by jej to nevyšlo. Bude si meniť priezvisko?

03.01.2024, 10:21
Celebrity

Necelý týždeň vydatá Agáta Hanychová (38) sa štyri dni po svojej utajovanej svadbe so staronovým partnerom Mirkom Dopitom (39) rozhodla vniesť svetlo do záhad okolo ich sobáša. Dopita ju hneď ráno rozhodil oslovením „manželka“. Ďalej prezradila, či si nechá svoje rodné priezvisko a že to bola v skutočnosti jej tretia svadba.

Len čo sa novomanželia Mirek Dopita s Agátou Hanychovou ráno po svadobnej hostine prebudili, bývalý hráč amerického futbalu oslovil influencerku „manželka“. Z toho bola brunetka rozhodená. „On na mňa: ‚Dobré ráno, manželka! ​​A ja som sa naňho otočila a hovorila si, s kým to hovorí. A on hovoril so mnou. Ani ja nie som zvyknutá hovoriť niekomu manžel,“ priznala Hanychová na instagrame.

Spomenula ďalší vydaj

Tri dni pred záverom roku 2023 sa síce stala manželkou Miroslava Dopitu, ale naďalej si ponechá svoje priezvisko: „Áno, dievčenské meno som si nechala. To, že som si priezvisko raz zmenila, mi stačilo, ja už si vždy budem nechávať svoje priezvisko, keby som si ešte niekoho brala, čo nechcem,“ odpovedala svojim sledujúcim počas varenia kuracieho vývaru a dodala, že nielenže nechce ďalšiu svadbu, ale ani už ďalšie dieťa.

Čo sa týka samotnej svadby, pre Agátu nebola veselka žiadnou novinkou. „Bola to moja tretia svadba. Pretože Jakuba (Prachařa - pozn.red.) som si vzala raz na úrade, potom raz v kostole, takže som bola za neho vydatá dvakrát a Mirka som si vzala tretíkrát na kaštieľ,“ vysvetlila Hanychová.

Do detailov!

Svadba bola naplánovaná na rýchlo, obrad prebehol na kaštieli Roztoky pri Prahe, oddala ich Agátina sesternica a na hostinu sa premiestnili. „Keďže to bola svadba hlavne pre deti, teda najviac asi pre Kryšpina, ktorý si to prial, tak sme mali knedličkovú polievku, potom sme mali steak, ľudia si k tomu mohli dať hranolky, grilovanú zeleninu alebo len tak samotný. Šaty som mala požičané zo svadobného salónu a svadobnú noc ešte nebola, pretože tu sú stále nejaké deti,“ prezradila čo hosťom dopriala na tanieroch.

Takto sa jej to opýtal

Nakoniec sa svojim fanúšičkam pochválila aj s romantickou žiadosťou o ruku. „Bolo to tak, že ja som musela žiadať Mirka o ruku, pretože on už ma raz o ruku žiadal, ale nemusela som mu dávať prstienok, takže ja som ho požiadala a on si potom kľakol a požiadal on ma. Bolo to krásne, boli tu všetky deti, bolo to dojemné,“ šokovala Aguš.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 18:46