Maroš Kramár sa stal dedkom.
StoryEditor

Maroš Kramár dostal najkrajší vianočný darček. Tajnosti do poslednej chvíle!

27.12.2023, 09:19
Celebrity

Herec Maroš Kramár (64) má s exmanželkou Natašou tri deti. Dcéru Tamaru (23), syna Timura (21) a Marka (15). A práve syn Timur ho spravil šťastným dedkom. Bábätko prišlo do rodiny práve počas vianočných sviatkov.

I keď sa po dlhých rokoch manželstva herec Maroš Kramár nakoniec s bývalou manželkou a mamou jeho dvoch synov a dcéry Natašou po dvadsiatich rokoch rozviedol, dvojica spolu vychádza dobre. Teraz majú určite obaja veĺkú radosť. Ich syn Timur z nich spravil starých rodičov. Umelec túto novinku tajil do poslednej chvíle. Jeho najstarší syn Timur s priateľkou Kristínou sa stali rodičmi: „Moja vnučka už má svoju značku a aj tašku Gratulujem Timurko a Kika. Neolani sa vám naozaj podarila. Tak a už som naozaj DEDO," oznámil svetu radostnú novinku Kramár. Drobcovi dali novopečení rodičia vskutku netradičné meno. 

Čas ukáže či sa novopečený dedko dočká v rodine aj sobáša. Zatiaľ o tomto mlčí.

Timura si diváci môžu pamätať aj z televíznej obrazovky. Prvýkrát sa postavil pred kamery v roku 2010, keď si zahral po boku svojho otca v jednej epizóde seriálu Nesmrteľní. O tri roky neskôr sa vybral na kasting do seriálu Chlapi neplačú. Ten aj vyhral. „Timurko už jednoducho nechcel byť hercom. Vyslovene mi vtedy povedal, že už sa nebude pretvarovať. Proste ho to nebavilo, tak s tým sekol. Baví ho technika, elektronika, tak sa uberá týmto smerom,” povedal vtedy herec v rádiu Jemné. 

image

Herec sa pochválil svojim vnučkou.

amk
image

Herec s exmanželkou Natašou.

Profimedia - Standardis
image

Herec so synom Timurom (vľavo), Markom a dcérou Tamarou.

archív Mafra
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 20:39