Simona Salátováarchív mafra
StoryEditor

Vieme koľko stáli svadobné šaty Simony Salátovej! Dali by ste takútu sumu?

18.12.2023, 09:28
Celebrity

Známa komička sa so svojim partnerom postavila pred oltár nečakane. Sama priznala, že tento deň nijako zvlásť neplánovali. Aj dôvody prečo sa stať manželia boli z tých pragmatickejších. Simona Salátová (29) a dnes už jej manžel, stand-up komik Joe Trendy si v sobotu povedali "áno". Kde nevesta zháňala šaty?

Simona bola zasnúbená už niekoľko mesiacov, no ona sama sa viackrát vyjadrila, že svadbu zatiaľ na konkrétny dátum neplánujú. Veľkolepú udalosť vedeli iba najbližší. Preto sa im to darilo až do posledného momentu tajiť. 

„Pred týždňom sme si na káve povedali, že nás nebavia neustále otázky o svadbe. A tak reku, že či sa nevezmeme. A od tohto momentu všetko začalo vychádzať, všetky potrebné organizačné zložky mohli, šaty som objednala z asosu a Tejkove sako sme predvčerom kúpili v Nivách," opísala dôvody ich rozhodnutia blndínka.

image

Novomanželia Simona a Teodor.

Instragram/Simona Salátová

„Bolo tu úžasné a rýchle, pretože obaja už cestujeme na vystúpenia. Takto sme to chceli. Veselo, s najbližšími a aj s prácou, ktorú obaja milujeme. Určite vám o tom v dohľadnej dobe povieme viac ale na teraz, ďakujeme. Ďakujeme, že okolo seba a aj tu na sieťach máme prajných ľudí, pri ktorých sa na nič nemusíme hrať a môžeme robiť veci podľa svojho," vyznala sa humoriskta. 

Simona si zvolila biele šaty s dlhýv rukávom posiete kamienkami. Rukávy a sukňu zdobilo umelé perie. Stand-up komička siahla po dobrej kúpe. Šaty boli v zľave. Nakoniec ju vyšli na niečo vyše dvesto eur. 

image

Svadobné šaty Simony vyšli na dvesto eur.

ANKETA
Páčia sa vám svadobné šaty Simony Salátovej?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 06:47