Natália Puklušová
StoryEditor

Herečka Natália Puklušová sa stala mamou. Odvážne foto z nemocnice!

16.12.2023, 11:32
Celebrity

Umelkyňa priviedla na svet svoje prvé dieťa. Natália Puklušová (39) sa podelila o tento vzácny moment oramo z pôrodnice.

Niekdajšia hviezda seriálu Oteckovia sa stala mamou svojho prvého dieťatka. Teší sa z dcérky: „Dali sme to. Idem sa zotaviť a potom vám všetko vyrozprávam," napísala Natália Puklušová na svojom Instagrame a pridala aj fotku priamo z nemocničnej izby. V rukách drží svoju čerstvo narodenú dcérku. Otcom dieťatka je Puklušovej priateľ Michal Marguš. Jej partner nie je zo šoubiznisu, ale z úplne iného súdka. Michal sa venuje klimatickej kríze a sebarozvoju.

Herečka si však zvolila pomerne nečakaný pôrod. Dcérku chcela na svet priviesť bez epidurálky. Pred pôrodom sa dokonca pýtala fanúšičiek, aké sú ich skúsenosti. Nakoniec ju ženy presvedčili, že jej rozhodnutie bolo správne. Svedčí o tom jej spokojný úsmev.

Takmer to zabalila

Pred siedmimi rokmi hovorila, že akosi nemá šťastie na lásku „A okrem iného, ja asi už nechcem chlapa z brandže. Potrebujem normálneho. Ekonóma alebo chemika,“ smiala sa v roku 2016 v rozhovore pre Korzár slovenská herečka. 

Osud jej po tomto skeptickom vyjadrení priniesol muža jej života: „Môj Michal to so mnou vie. Môžem sa zlostiť koľko chcem, nakoniec vždy podľahnem jeho láskavému prístupu a záujmu. Počúva ma a snaží sa ma pochopiť. Neodchádza. Nehľadá si náhrady. Vie, kedy reaguje zo svojho zranenia a tým pádom neobviňuje mňa. Prekonáva hrdosť, zostupuje z mysle do srdca a aj keď chybu neurobil, príde ako prvý a povie: Milujem Ťa láska, poďme sa o tom porozprávať, pozrime sa spoločne, odkiaľ pramení tvoj hnev. Povedz mi, čo potrebuješ aby sme sa mohli zase objímať a nie hnevať,“ vyznala sa pred časom na sociálnych sieťach herečka, ktorá praje rovnaké šťastie všetkým.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:13