Michal Hudák žiari po boku novej lásky.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Michal Hudák ukázal po rozchode veľkolepo svoju novú lásku. Blondínka, ale nežije na Slovensku

11.12.2023, 13:51
Celebrity

Moderátor a herec Michal Hudák (54) je čerstvo zamilovaný až po uši. Po nečakanom rozchode so svojou dlhoročnou partnerkou veľkolepo predviedol dva mesiace po krachu stabilného vzťahu krásnu blondínku, ktorá je po jeho boku. Amorov šíp si ho našiel expresne. Už sa pozná aj s jeho synom.

Zabávač do nového vzťahu vhupol len pár mesiacov potom, ako sa po trinástich rokoch rozišiel s matkou svojho syna Huga (10), Denisou (44). Sympaťák je zmenený na nepoznanie a okrem schudnutej postavy si ľudia nemôžu nevšimnúť, že žiari šťastím a spokojnosťou. Za všetkým je zrejme nečakaná láska.

Herec blondínku Lenku (42) už aj ukázal v plnej paráde na verejnosti. S blondínkou a svojím synom sa ukázal na veľkolepom finále šou Česko Slovensko má talent. 

Do jeho života vstúpila sympatická cudzinka už dávnejšie. Z priateľstva sa vyvinula láska a Michal je znova šťastný: "Zoznámili sme sa v septembri na tradičných „hodoch“ vo Velkých Bíloviciach (mesto na Morave), odkiaľ Lenka pochádza. Už 20 rokov však žije v Anglicku, kde má aj podnikateľské aktivity,“ prezradil viac o svojej vyvolenej zamilovaný herec. K novej láske sa dokonca vyjadrila aj Michalova ex Denisa: „Áno, viem o tom, že Michal má novú priateľku. Oznámil mi to hneď, ako to začalo byť medzi nimi vážne. Nedávno sme sa aj osobne zoznámili. Lenka je veľmi milá a sympatická žena. A ja som rada, že stretol niekoho, s kým bude spokojný a šťastný,“ povedala denníku Nový Čas. Zabávač sa dal s dnes už ex, Danisou dokopy krátko po rozvode s manželkou Editou v roku 2010. 

image

Michal Hudák s ex partnerkou Denisou. Rozišli sa po trinástich rokoch.

Profimedia

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:47