Futbalista Lionel Messi sa musel v reštaurácii predierať davom.
StoryEditor

VIDEO Futbalista Lionel Messi vyrazil na romantickú večeru. Namiesto toho zasahovala OCHRANKA!

11.12.2023, 10:37
Celebrity

O pokojnej večeri mohol futbalista v tento večer iba snívať! Lionel Messi a jeho manželka sa namiesto toho ocitli v obliehaní fanúšikov.

Tridsaťšesťročný argentínsky profesionálny futbalista Lionel Messi a jeho krásna manželka Antonela Roccuzzo si zašli na romantickú večeru do reštaurácie Carbone v Miami. Pri odchode ich obklopil dav fanúšikov, ktorí si priali podpis od svetoznámeho futbalistu.

image

Lionel Messi s manželkou.

Ochranka mala čo robiť aby športovca dostala z davu do auta. Messi sa netváril nadšene, tentokrát ho záplava fanúšikov zdá sa rozladila. Veď pradsa len, v luxusnej reštaurácii mal pocit, že bude tohto ušetrený. Raz darmo, takáto super hviezda to na verejnosti nemá ľahké. 

Najvplyvnejší športovec roka Lionel Messi, získal prestížne ocenenie vďaka pôsobeniu v Miami. Na jeho prvé zápasy v Amerime nezabudne žiaden milovník futbalu. Messimu udelili ocenenie zato, že ako prvý futbalista zmenil USA na futbalovú krajinu. Víťaz tohtoročnej Zlatej lopty si užíva svoj čas v Spojených štátoch, no v milostnom živote sa situácia vraj komplikuje. Médiá ho začali čoraz častejšie spájať so šarmantnou novinárkou Sofiou Martinez, ktorá trávi s legendou Barcelony viac času akoby sa manželke Antonelle páčilo. Spoločnou večerou s jeho vyvolenou, ale tieto klebety rázne zatrhol. 

Lionel Messi odchádza z reštaurácie v dave fanúšikov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:11