Erik Aresta našiel uplatnenie aj mimo hudobnej brandže.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Erik Aresta: Mikrofón vymenil za montérky a pustil sa do podnikania. Toto ho zachránilo pred BANKROTOM!

08.12.2023, 08:00
Celebrity

Niektoré hviezdy na hudobnom nebi veľmi rýchlo zažiaria, no rovnako rýchlo zhasnú. Inak tomu nebolo ani v prípade slávneho dua, MC Erik a Barbara. Dvojica zožala obrovský úspech. Vypredávali jedno turné za druhým, no spory, ktoré medzi sebou mali, ich rozdelili.

Ani jeden z nich už aktívne v hudobnom svete nepôsobil. Erik síce robil DJ v kluboch, no dnes sa venuje niečomu celkom inému. A zdá sa, že sa mu darí.

Nápad od manželky

Pandémia zasiahla mnohých ľudí, nevynímajúce umelcov. Erik zrazu nemohol hrať v kluboch, no náklady na život boli stále rovnaké. Neostávalo mu nič iné, než si nájsť iný spôsob, ako peniaze zarobiť. Aj v tomto prípade platí, že za všetkým treba hľadať ženu. Vnukla mu nápad, aby začali vyrábať a šiť tienidlá na pergolu. Jedno také totiž Erik zhotovil na ich terase a manželke prišlo ako super nápad, ponúknuť kvalitné tienidlá aj ostatným. Zdá sa, že práve takáto služba na trhu veľmi chýbala, pretože biznis sa rozbehol pomerne rýchlo. Erikovi tak neostávalo nič iné, než si obliecť montérky a inštalovať tienidlá u nových zákazníkov, ktorí pribúdali pomerne rýchlo.

Istota

To, čo na podnikaní tohto druhu Erik oceňuje, je nie len to, že trávi viac času s rodinou a po nociach nemusí hrávať, ale aj príjem a istota, ktorú mu takéto podnikanie prináša. Má síce možno viac zodpovednosti, no aj výhody, ktoré sú v mnohom na nezaplatenie.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 18:45