Spevák Richard Krejčo s manželkou vyvetrali na večer kabelky.
StoryEditor

FOTO Celebrity na Českom Slávikovi vytiahli tie najlepšie kúsky. Komu to vyšlo a kto večer odflákol?

27.11.2023, 11:26
Celebrity

Uplynulý víkend sa to na Českom Slávikovi hemžilo celebritami vo veľkolepých róbach. Dara Rolins vyvetrala medžentový kostým s luxuným náhrdelníkom. Na krk jej šliapu i česé hviezdy. V móde sú už ako doma. Spevák Richad Krejčo si ako doplnok zobral ligotavú kabelku. Priznal, že zažíval psychický tlak.

Ceny Český Slávik za rok 2023 boli odovzdané v pražskom Fore Karlín. Medzi speváčkami vyhrala Ewa Farna, medzi kapelami triumfoval Kabát, spevákom roka sa opäť stal Marek Stratený. Medzi rapermi zaujal Calin. Absolútnym Slávikom roku 2023 sa stala Ewa Farna. Do Siene slávy bol uvedený Václav Neckář.

Víťazom mužskej speváckej kategórie je Marek Stratený. Strieborným Slávikom v kategórii Spevák sa stal Vojtech Dyk, bronzového Slávika prevzal Richard Krajčo.

Zlatú trofej v kategórii Hip hop a Rap prevzal Calin, ktorý poďakoval po videohovore z Brna. Druhé miesto obsadila hudobná skupina ATMO music a bronzovú trofej prevzal spevák Marpo, vlastným menom Otakar Petřina.

image

Spevák Richard Krejčo s manželkou vyvetrali na večer kabelky.

Archiv MAFRA

Najobľúbenejšou pesničkou poslucháčov Rádia Impuls za rok 2023 sa stala skladba Hory od kapely O5 a Radeček.

Bronz v ankete poňal po svojom spevák Richard Krajčo, ktorý urobil veľké priznanie. Trápili ho návaly panických atakov, s ktorými musiel bojovať. „Keď som sa dnes obliekal, tak som hovoril žene, že keby nastala situácia a ja by som musel ísť sem hore, tak vlastne, že neviem, čo budem hovoriť. Mňa živé prenosy strašne stresujú av poslednej dobe ešte viac. Mám panické ataky, takže ísť sem a niečo rozprávať je pre mňa hrozne ťažké,“ rozhovoril sa v priamom prenose Slávika Krajčo.

Následne priznal, že sa občas choval nerozvážne, keď napríklad Českého Slávika bojkotoval. „Bol som mladý a potreboval som rebelovať. Nechcel som byť súčasťou stredného prúdu,“ dodal.

Na celebritnej párty sa ukázl každý, čo v hudobnej brandži niečo znamená. Hviezdy sa náležito vymódili.

POZRITE si v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:40