Adriana Sklenaříková je vraj zapozeraná do rapera. Ten jej posiela odkazy.archív Mafra
StoryEditor

Modelka Adriana Skelnaříková po rozvode už nie je sama. Zamilovaná je do exotického umelca? Ten jej to opláca!

24.11.2023, 10:49
Celebrity

V našich končinách zrejme málokto počul o úspešnom raperovi s umeleckým menom Stomy Bugsy (51) avšak je veľmi populárny. Cestu si našiel k našej svetovo úspešnej modelke Adriane Sklenaříkovej (52). Blondínka si s ním hrkúta na sociálnej sieti.

Minulý rok pred Vianocami oznámila Adriana Sklenaříková (52) so svojím manželom, marocko-francúzskym milionárom Aramom Ohanianom (55), že ich osemročné manželstvo skrachovalo. Fanúšikovia zostali v šoku. Podľa modelkinho manažéra za rozchodom nebol nikto tretí a neodohral sa zo dňa na deň. Dlhonohá blondína, ktorej tak nevyšlo už druhé manželstvo, však zostala kvôli malej dcére Nine (5) žiť v Marrákeši.

image

Adriana Sklenaříková a Aram Ohanian ukončili manželstvo pred rokom. 

Zbalila francúzskeho kráľa rapu

Adriana aj Aram začali byť po rozchode oveľa viac aktívni na sociálnych sieťach, kde si každý z nich pridáva fotografie seba, alebo zábery s dcérou. A od januára sa blondínkiným verným fanúšikom na Instagrame stál aj kráľ rapu a herec Stomy Bugsy (51). 

Dlhonohej Slovenke v máji pod jednu z jej fotografií napísal nečakaný komentár: „Moja večná láska.“ Vo francúzskych médiách sa následne objavili informácie, že naša najslávnejšia topmodelka už nie je sama a tvorí pár s týmto umelcom, ktorý je vo Francúzsku veľmi populárny. Je dvojnásobným otcom. Má dospelého syna Bilala (31) a desaťročného syna Lat-Diora. 

Žiadne tajnosti

Exotický muzikant Adriane komentuje všetky príspevky. Posiela jej množstvo emotikonov v podobe srdiečok, ohňov či diamantov. V auguste jej vyznal aj lásku: „Elegantná, charizmatická, pôvabná, talentovaná, žiarivá, inšpirujúca, súcitná, odhodlaná, filantropná, podmanivá, inteligentná. Tak veľmi ťa ľúbim!“ napísal Stomy po francúzsky. Hoci vzťah doteraz ani jeden oficiálne nepotvrdil, Sklenaříková aj v týchto dňoch naznačuje príspevkami, že láska je opäť v jej živote.

image

Francúzsky raper Stomy Bugsy bojuje o priazeň Sklenaříkovej. Dvojica si posiela zamilované odkazy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:33