Modelka Vlaďka Erbová Profimedia - Standardis
StoryEditor

Sexica Erbová si ide dať už štvrtýkrát upraviť poprsie. Prečo je stále nespokojná?

23.11.2023, 11:34
Celebrity

Modelka Vlaďka Erbová (42) znova mieri na operačný stôl. V minulosti absolvovala už tri operácie poprsia, teraz sa rozhodla pre štvrtú. Veľké prsia jej spôsobovali bolesti chrbta, aj z toho dôvodu si ich chce nechať zmenšiť.

Česká modelka Vladimra Erbová opäť prekvapila svojich fanúšikov: „Plánujem na jar snáď už poslednú úpravu pŕs. Zadanie je malé C a môj chrbát celkom iste poteší,“ priznala modelka Vlaďka Erbová. Modelka sa už trikrát zverila do rúk odborníkov, čo sa týka jej poprsia. Prvá operácia nedopadla podľa jej predstáv, a preto o rok neskôr podstúpila reoperáciu. Po pôrode syna Markusa išla tretíkrát pod môž, pretože v tehotenstve pribrala cez dvadsať kíl a oveľa viac potom po pôrode schudla. Jeden prsník tak poklesol a to ju trápilo.

Česká modelka Vlaďka Erbová má aj iné úpravy. Dvojnásobná mamička sa nebojí ani iných skrášľújúcich zákrokov. Minulý rok si nechala pichnúť botox do mimických vrások, nechala si vyplniť pery kyselinou hyalurónovou, vyskúšala aj botox do podpazušia proti poteniu.

„Ošetrenie by som odporučila všetkým, ktorí bojujete rovnako ako ja s termoreguláciou. Účinnejší ako najsilnejší antiperspirant ao niekoľko minút máte po probléme,“ priznala na svojom Instagrame. Nadmerné potenie u nej začalo po tom, čo prešla operáciou štítnej žľazy.

ANKETA
Absolvovali ste zväčšenie poprsia?

Modelka a bývalá playmate v minulosti ukázala, že sa vie predviesť aj ako herečka. Aj keď to skúšajú mnohé krásky, Erbová si za herecký výkon nevyslúžila kritiku. Debutovala rolou sekretárky vo filme Bobule a zahrala si aj moderátorku v komédii Dedičstvo alebo kurva sa nehovorí (2014). V televízii sa predstavila ako Eva vo filme Sráči (2011) a prešla niekoľkými seriálmi.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:54