Speváčka Šárka Vaňková zažívala roky domáce násilie.Archiv MAFRA
StoryEditor

Speváčka z prvej série SuperStar priznala DOMÁCE NÁSILIE. So žehličkou!

23.11.2023, 10:39
Celebrity

Vďaka prvej sérii súťaže Česko hľadá SuperStar, kde skončila na druhom mieste, sa Šárka Vaňková (36) stala známou speváčkou. Čoskoro na to stretla vo svojich očiach vysnívaného princa. Čas však ukázal, že išlo o manipulátora a násilníka. Vanková sa razom stala obeťou domáceho násilia. Roky skrývala modriny.

Spočiatku milý, zábavný a príjemný muž, do ktorého sa Šárka Vaňková bezhlavo zamilovala, sa začal nenápadne meniť na manipulátora, ktorý ju citovo vydiera. „Spočiatku to prichádzalo potichu, psychicky. Ten človek si pomaly začína okolo vás tvoriť akýsi kruh, začína vás separovať od ľudí, spätne si uvedomujem, že som v tom období celkom málo komunikovala s rodinou, potom príde prvá facka alebo prvé šťouchnutí,“ priznala speváčka v programe 13. komnata.

Úplne prvú facku si Šárka nepamätá, ale celkom iste vie, že partner vtedy nebol triezvy. „Potom prídu nadávky, sprostý nadávky. Človek sa potom začne brániť, že to už nie je normálne a potom je z toho bitka. Ja som ale vtedy so svojou telesnou konzistenciou nemala vôbec šancu sa brániť, keď nad vami stojí dvojmetrový chlap so žehličkou a vy sa klopete na zemi, tak nemáte šancu. Na políciu som išla raz, keď páni policajti odišli, tak som dostala ešte za to. Zavrú sa dvere a príbeh pokračuje ďalej,“ zverila sa útla speváčka, ktorá sa s touto životnou traumom podelila s divákmi. 

ANKETA
Stretli ste sa s domácim násilím?

O domácom násilí vtedy zaryto mlčala. Najmä pred svojou rodinou. Bála sa, že sa to dostane k širokej verejnosti. Napriek tomu vo chvíli, keď nad ňou partner stál so žehličkou v ruke, ozvala sa už o pomoc: „V tej chvíli som nevedela, či sa ho tak strašne bojím, alebo či chcem, aby to urobil, aby sa to konečne niekto dozvedel. Pretože modrinu zamaskujete, ale keby mi roztrieskal hlavu žehličkou, tak už na to predstavenie jednoducho neodídem,“ priznala speváčka, ktorá po nakladačke od partnera vždy zamaskovala modriny a odišla hrať komické predstavenie pre ľudí.

image

Speváčka Šárka Vaňková zažívala roky domáce násilie.

Archiv MAFRA

Nakoniec si priznala, že partnerovo správanie naozaj nie je v poriadku a začala plánovať útek. Počas pol roka si prenajala vlastný byt a vyčkala na okamih, keď partner zaspí a s nachystanými vecami sa nad ránom vyplížila zo spoločnej domácnosti. Partner ju potom ešte nejaký čas sledoval, ale nič nedosiahol. Šárka sa so svojou minulosťou postupne vyrovnala, začala si opäť veriť a znova sa zamilovala. Tentokrát sa jej vyvoleným stal hudobník Petr Vondráček.

image

Tentokrát sa jej vyvoleným stal hudobník Petr Vondráček.

Profimedia - Standardni obsah
image

Tentokrát sa jej vyvoleným stal hudobník Petr Vondráček.

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:10