Štefan MargitaProfimedia - Standardis
StoryEditor

Operný spevák Štefan MARGITA o sexe pred vystúpením: Kto by do toho URČITE nemal ísť?

10.11.2023, 11:08
Celebrity

Operného speváka Štefana Margitu (67) živí jeho hlas a tak sa musí snažiť, aby sa o neho čo najlepšie staral. Niektoré veci sú preto pred koncertom zakázané. Napríklad intímnosti!

V talkshow 7 pádov Honzy Dedka Štefan Margita prekvapil divákov a rozhovoril sa o tom, ako kariéra speváka limituje v jeho osobnom živote. Pred každým vystúpením si totiž musel dať nedobrovoľný pôst od intímnych radovánok: „Sex pred predstavením nie je dobrý. Basisti môžu, tí majú nízko položený hlas, ale tenoristi, to je blbý, nespieva sa nám potom dobre,“ prezradil tenor otvorenosťou.

Pre niektorých rozospievanie

Umelec si zažartoval a nevynechal v pikantnej debate kolegov: „Niektorý soprán ale tvrdí, že mu naopak sex pomáha a dostáva výšku. Keď pri tom veľa jačí, tak sa rozospieva. Niektorí tenoristi tvrdia, že môžu, že im to nič nerobí. Ale potom spieva, že sa mu hovorí prvoradý spevák, pretože je počuť iba do prvého radu,“ prezradil s pobavením vdovec po Hanke Zagorovej (†75).

S tou sa kedysi spoznali práve vďaka opere. „S Hankou sme sa zoznámili v Štátnej opere. Ja som mal Hankine plagáty doma. Úplne všade. Aj na toalete. Luciano Pavarotti hovorí, že populárny ste vo chvíli, keď na záchode je váš plagát. Áno, bola aj tam. A potom sme sa zoznámili v Štátnej opere, bola sa pozrieť na predstavenie,“ zaspomínal na osudové stretnutie, na ktoré obaja vždy s láskou spomínali. Natoľko to medzi nimi zaiskrilo, že sa rozhodli spolu kráčať životom.

Rozvod a svadba za 24 hodín

Nakoniec došlo aj na svadbu v roku 1992. „Brali sme 31. mája a ona bola ešte 30. vydatá,“ spomínal Margita. Hanka vtedy bola manželkou tanečníka Vlastimila Harapesa. Aj keď to ale bolo na tesno, nakoniec všetko klaplo, snúbenci si povedali svoje „áno“ a vydržalo im to až do Hankinej smrti v lete roku 2022. 

ANKETA
Ako často si meníš pyžamo ty?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:17