Známa herečka sa na čas stiahla z verejného života.Shutterstock
StoryEditor

Po utajovanej svadbe ďalšie prekvapenie: Herečka zo seriálu DUNAJ je TEHOTNÁ!?

09.11.2023, 14:17
Celebrity

Ráchel Šoltésová (25) sa len v júni tohto roku tajne vydala, dnes sme odhalili ďalšie tajomstvo tejto herečky. Už čochvíľa privedie, podľa našich informácií, na svet svoje prvé dieťa. Ráchel už má za sebou údajne niekoľko mesiacov tehotenstva, čo sa jej doposiaľ darí pred verejnosťou tajiť. Zrejme je teraz jasné, prečo sa vytratila z dejovej línie seriálu Dunaj, kde podľa scenára odišla s jej seriálovou láskou do Palestíny.

Najskôr tajná svadba

Sympatická herečka prekvapila prvýkrát verejnosť v lete fotografiou, na ktorej je v svadobných šatách. Vydala sa bez pozornosti médií na Oravskej priehrade za svojho zubára, s ktorým tvorila pár len niekoľko mesiacov. Tajnostkárka Ráchel si však túto novinku nechávala dlho pre seba. A aj ešte jedno milé tajomstvo a to, že  bude mamou. Umekyňu sme kontaktovali, ale informáciu nateraz nepotvrdila. V kuloároch sa však o ničom inom nehovorí a tešia sa z radostnej novinky aj jej kolegovia.

Nečakaný koniec

Aj tvorcovia Dunaja zrejme museli prispôsobiť dej obľúbeného seriálu životu krásnej Ráchel. Postava Kristíny dostala na čas stopku. S návratom herečky však v budúcnosti možno rátajú, keďže jej koniec v scenári nebol definitívny, podobne ako v prípade Tomáša Maštalíra. Ten svoje účinkovanie musel prerušiť pre časovú zaneprázdnenosť, keďže sa súčasne natáča aj Pán profesor, v ktorom hrá herec jednu z hlavných postáv.

Randila s kolegom

Herečka Ráchel Šoltésová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckemu seriálu Pán profesor a hviezdila v novinke Druhá šanca. O jej súkromnom živote sa vtedy veľa nevedelo. O to väčším prekvapením bola zistenie, kto je jej priateľ. Sympatická brunetka randila s hercom Lukášom Dózom. Že tvoria pár, si taktiež nechávala dlho pre seba. Raz darmo, Ráchel určite na seba pútať pozornosť príliš nechce a každú súkromnú informáciu si dvakrát premyslí, kým ju posunie verejnosti. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 13:32