Filip bol uznávaný fitnes tréner.
StoryEditor

Zomrel známy slovenský fitnes tréner! Ľuďom s obezitou zachraňoval život, sám trpel vážnym ochorením

09.11.2023, 13:18
Celebrity

Známy fitnes tréner a výživový poradca Ladislav "Jankowitch" Jankovič (†49) zomrel. Mal vážne zdravotné problémy, ktorým bohužiaľ podľahol. Informovala o tom jeho manželka.

Úmrtie úspešného fitnes trénera oznámila vo štvrtok (9.11.) jeho manželka na sociálnej sieti. "S najväčšou bolesťou akú som mohla zažiť vám oznamujem, že môj milovaný manžel dnes o 9:56 navždy odišiel. Milujem ťa navždy," napísala užialená Lenka Jankovič.

Úspešný tréner bojoval so zákernou chorobou, ktorá sa mu napokon stala aj osudnou. "Pre všetkých, ktorí nevedia čo sa stalo... Laci bojoval dlhé roky s Crohnovou chorobou, až jeho telo zoslablo a nedokázalo už ísť ďalej. Podstúpil náročnú operáciu a po týždni boja to jeho telo už nedokázalo zvládnuť," vysvetlila príčinu jeho nečakaného skonu.

Ladislav však vďaka svojim znalostiam menil ľudom životy. Pomáhal totiž aj tým, ktorí bojovali s obezitou. Pod jeho vedením sa im podarili neuveriteľné výsledky. Príkladom je aj Pavol Zuberec z roku 2013, ktorému lekári tvrdili, že sa nedožije ani 30-ky. No vďaka Jankovičovi, ktorý bol jeho osobným trénerom, sa mu podarilo schudnúť niekoľko desiatok kilogramov a mohol sa tak pešo prejsť aj k hrobu svojej mamy.

Posledna rozlúčka s Ladislavom bude v pondelok 13.11.2023 o 14.00 na cintoríne v Holíči. Informavala jeho rodina.

image

Ladislav zasvätil život zdravému životnému štýlu.

image

Ladislav pomáhal ľuďom s obezitou. Na konte mal mnoho spokojných klientov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 01:20