Dušan Cinkota prišiel o mamu.
StoryEditor

Herec Dušan Cinkota prežíva najťažšie obdobie. Odišla mu milovaná žena v živote

09.11.2023, 08:10
Celebrity

Prišlo k najhoršiemu. Umelec Dušan Cinkota sa posledné mesiace trápil. Sužoval ho strach a obavy, myslel na matku Zdenku, ktorá bola vážne chorá a ležala v nemocnici. I keď ho lekári pripravovali na najhoršie, nikdy sa na smrť blízkeho nedá nastaviť. Svoje o tom v týchto dňoch vie zdrvený herec.

V roku 2018 herec stratil otca Dušana (+67), ktorý dlhšie obdobie bojoval so zdravotnými problémami, no napokon sa mu zápas o život vyhrať nepodarilo. Momentálne sa herec utápa v slzách opäť. Zomrela mu milovaná mama Zdenka (+78). „S bolesťou a zármutkom v srdci oznamujeme všetkým príbuzným, priateľom a známym, že nás dňa 7.11.2023 navždy opustila vo veku 78 rokov naša mama, sestra, svokra, svatka, krstná mama, priateľka a príbuzná Zdenka Cinkotová," píše sa v oznámení. „Pokoj tvojej duši, maminka," napísal zronený Dušan Cinkota na svoju sociálnu sieť. „Nikdy nezabudnem na jej úsmev. Lebo to bol ten najkrajší úsmev." povedal. 

"Mamina na tom nie je zdravotne dobre. Povedali nám, že máme byť pripravení na všetko,“ zveril sa pred jej smrťoz. Herec mal záväzky, kvôli ktorým musel pendlovať medzi prácou, keďže hral predstavenie po Slovensku, a mamou Zdenkou, ktorá ležala v nemocnici. „Nie je jednoduché vidieť milovaného človeka a ešte aj matku, ako sa trápi,“ povedal vtedy Cinkota. Pre toho sú dnes veľkou oporou manželka Zuzka so synom Olegom a aj sestra, s ktorou sa pri chorej mame striedali.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:04