Jean-Claude van Damme si užíva Prahu.Profimedia - AD HOC - MAFRA
StoryEditor

Jean-Claude VAN DAMME zavítal do PRAHY: Doniesol si PSIU pestúnku a predviedol akčné kopy

08.11.2023, 10:33
Celebrity

Legendárny akčný hrdina Jean-Claude Van Damme (63) prišiel do Prahy predviesť veľkolepý návrat. Aké maniere mal herec v "stovežatej"?

Majster bojových umení Jean-Calaude Van Damme pricestoval v pondelok do Prahy súkromným tryskáčom so svojimi tromi chlpáčmi. Predviedol stále dobre pestované svaly, ale aj hviezdne maniere. 

Belgický herec dorazil do Českej republiky na vlastnú akciu nazvanú "Noc s legendou, Jean-Claude van Damme", ktorá sa uskutoční dnes v luxusnom pražskom klube SaSaZu. Herec sa preslávil najmä v 90-tych rokoch, kedy nechýbal v žiadnom bitkárskom trháku. Ako už býva zvykom aj on sa z mega úspechu zbláznil. Ženy mu ležali pri kolenách a on sa pustil do jedného žúru za druhým. Dlho bojoval so závislosťou na kokaíne, ktorá sa podpísala na jeho kariére. Ponuky sa prestali hrnúť a svalovca nahradili mladší a zodpovednejší. Superhrdina má však napriek tomu milióny fanúšikov. Tento týždeň spravil mnohým radosť v Prahe, kde rozdáva od pondelka podpisy.

ANKETA
Máte radi filmy s hercom Jean-Claude Van Dammom?

Práve tam zahájil svoju cestu po svete, počas ktorej hlási svoj veľkolepý návrat. Spoločnosť mu robí neznáma žena. Ako sa nakoniec ukázalo ide o pestúnku jeho štvornohých miláčikov. Tí dokonca po pristáti nastúpili do zvlášť vyhradeného auta.

Dnes má v programe tréning, ktorý podľa informácií, ale nebude prístupný verejnosti. 

FOTO psej pestúnky nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:27