Spevák Robbie Williams si prešiel mnohými závislosťami.REUTERS
StoryEditor

Krok k SMRTI Robbieho Williamsa: „Lieky a drogy ma robili nesmrteľným. Nespal som 6 dní,“ hovorí v drsnej spovedi spevák

06.11.2023, 09:42
Celebrity

Britský spevák a hudobník Robbie Williams (49) sa po rokoch otvorene podelil o spomienky z temnej časti svojej minulosti, keď zápasil s drogami a alkoholom. Superhviezda, ktorá sa pohybovala na hrane života a smrti, priznáva, že strávila napríklad celých šesť dní bez spánku pod vplyvom vodky a kokaínu. Týmto zoznam jeho sebadeštrukčných momentov nekončí.

„Išiel som na šesťdennú párty plnú vodky a kokaínu. Cítil som sa nezničiteľný. Ale v skutočnosti som bol na rýchlej ceste k smrti,“ priznal idol žien Robbie Williams, ktorý je dnes spokojný a usadený otec štyroch detí. Neuveriteľné obdobie v jeho živote pred založením rodiny bolo sprevádzané mnohými excesmi, vrátane zvracania „čiernej žlče“. Ani to ho ale vtedy nedokázalo zastaviť.

Ôsmeho novembra má na streamovacej platforme Netflix premiéru dokument mapujúci jeho divoký, ale aj úspešný život: „Myslel som si, že dokážem najviac šnupať, brať najviac práškov, najviac piť, a myslel som si v tom čase, že to je superschopnosť.“

Neriadené pitie a sebadeštruktívny životný štýl mali čoskoro vážne následky

Keď strávil šesť dní bez jedinej minúty spánku, bol presvedčený, že je nezničiteľný. „Nevedel som, že je to moja rýchla cesta k smrti. Človek má pocit, že je nezničiteľný, nesmrteľný. Skrátka som ani v najmenšom nemal pocit, že umriem. Až následne som si uvedomil, že som bol veľmi blízko,“ spomína Robbie.

V čase svojho pitia a drogovania bol často v dezorientovanom stave – ten so sebou prinášal aj vedľajšie účinky deprivácie, ako je podráždenosť, vysoký krvný tlak, paranoja a výpadky pamäti. Guinnessova kniha rekordov už od roku 1997 neprijíma záznamy o spánkovej deprivácii, ale celosvetový rekord v tom čase predstavoval viac ako 18 dní, píše The Sun.

image

Bývalý dievčenský sex symbol dnes vyzerá strhane.

Profimedia

Kolegovia z Take That to vedeli

Spevák opisuje, že jeho excesy prirodzene nezostali skryté pred členmi chlapčenskej kapely Take That, do ktorej vstúpil v 16 rokoch. Dokonca aj deň pred spoločnými skúškami vraj vypil aspoň fľašu vodky a bezprostredne pred niektorými vystúpeniami zvracal čiernu žlč.

Dôsledky jeho života na hrane ho vtedy takmer stáli život. Dnes je Robbie podľa svojich slov čistý, triezvy a šťastne ženatý so svojou manželkou Aydou Field, s ktorou spoločne vychovávajú štyri deti. K jeho najväčším „nerestiam“ teraz patrí šport a umenie. Pravidelne cvičí vo svojej domácej posilňovni a jeho osobný kuchár mu pripravuje zdravé jedlá.

image

Po divokom období sa dal dokopy a dnes sa teší už zo štyroch detí.

Profimedia

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:40