Karel Gott a Martina Formanová.Profimedia
StoryEditor

Formanová išla so šokujúcou pravdou von: „S Gottom som nemohla otehotnieť," priznala po rokoch

03.11.2023, 09:33
Celebrity

Martina Formanová (57) je pomerne známa žena českého šoubiznisu. Na konte má v súkromnom živote niekoľko zvučných mien. Dvojicu tvorila aj s maestrom Karlom Gottom (†80). Plánovali dokonca rodinu.

Od deväťdesiatych rokov toto tajomstvo nosila v sebe! Až eraz s ním išla spisovateľka Martina Formanová (57) na svetlo sveta. So svojim bývalým partnerom Karlom Gottom (†80) sa totiž v čase ich vzťahu pokúšali o potomka. Lenže Martine sa nepodarilo otehotnieť.

Vdova po oscarovom režisérovi Milošovi Formanovi (†86), s ktorým sa zoznámila až po rozchode s Gottom, to povedala teraz v rozhovore pre program Face to Face. S Gottom udržovala partnerský vzťah v prvej polovici 90. rokov, poznali sa ale už od roku 1984. V tom čase chodila do tretieho ročníka gymnázia v Brne. „Stýkali sme sa 10 rokov. Ale bolo to obdobie, že medzi tým sme mali iné vzťahy. Ja som chcela nejakého stáleho partnera, on to mal veľmi rozlietané,“ priznala Martina. A potom odhalila niečo, o čom doteraz nikdy nepovedala.

Veľký strach

„Ja som nemohla otehotnieť. My sme mali obdobie, že sme sa o to pokúšali. Vtedy, keby sa to stalo... Čert vie, ako by sa ten život ďalej odvíjal. Mala som obrovský strach, že tie deti nikdy mať nebudem,“ zverila sa Formanová v rozhovore. S Gottom sa nakoniec rozišli, nie však kvôli vytúženému dieťaťu. Martina krátko potom spoznala režiséra Miloša Formana, s ktorým mala dvojčatá Andyho a Jima. S Formanom sa vzali o rok neskôr. „Dôležité bolo, že som Miloša spoznala až v tejto dobe. Že už som nebola tou majsterkou sveta z Prahy,“ smiala sa Martina počas i smutného spomínania.

image

Martina Formanová už s vtedajším manželom Milošom Formanom a Karlom Gottom.

Archiv MAFRA

Posledné stretnutie

S Gottom sa Formanová naposledy videla v lete roku 2019, keď už bojoval s akútnou leukémiou. Dvojica aj po rozchode spolu roky dobre vychádzala. „Bola som u nich na Bertramke s mojou sestrou, ktorú Karol poznal z 80. rokov, na večeru. Prišiel mi veľmi zmierený s tým, že odíde,“ spomínala zlomeným hlasom. Blondínka sa nakoniec kamarátila aj s Gottovou manželkou Ivanou a žiadne rozbroje dámy medzi sebou nemali.

image

Maestro s manželkou Ivanou (vpravo) a bývalkou Martinou.

Profimedia - Standardni obsah

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:31