Roman Luknár
StoryEditor

Roman Luknár priznal vážne zdravotné problémy: Toto ho spájalo so zosnulým Danom Heribanom

02.11.2023, 10:01
Celebrity

Skvelý herec Roman Luknár (58) síce pred kamerami a na pódiu predvádza dokonalé výkony, jeho telo však nefunguje, tak ako by malo. Dlho ho trápila chrbtica a vyskočené platničky, čo je naozaj ukrutná bolesť. Teraz doznal aj trable so srdcom. Herec to síce opísal s dávkou humoru, ale toto nie je žiadna sranda.

Vyskočené platničky, ktoré mu spôsobovali obrovskú bolesť musel rázne riešiť. Dokonca dal stopku natáčaniu seriálu Pán Profesor. Nakoniec sa po dlhšej zdravotnej prestávke vrátil. V január, ale lavírovali na hrane života a smrti. Prekonal dva infrakty: Presne o štyri mesiace mal Dano, len ja som to rozchodil," spomína umelec na kolegu z brandže Dana Heribana (†47), ktorý predčasne opustil tento svet, kvôli problémom so srdcom. Jeho diagnóza nebol "obyčajný infarkt“, ako sa zo začiatku myslelo, ale akútna disekcia aorty. 

Začalo to platničkou

Pred tromi rokmi si Roman Luknár prešiel peklom s boľavou chrbticou: „Zlomil som si stavec, zlomil som si stavec a ten trtáč  a odvtedy sa to so mnou ťahá,“ povzdychol si. 

ANKETA
Platničky trápia mnohých ľudí so sedavým zamestnaním, patríte medzi nich?

Najviac mu robí radosť sučka Liana, aj keď príde o hodinu, stále sa na neho teší. 

Aktuálne natáča jojkársky seriál, ktorého priebeh si pochvaľuje. Štáb mu vychádza v ústrety. Poskytne mu vždy stoličku a nedržia ho na pľaci dvanásť hodín. „Mám na to papier, som invalid, stopercentný,“ priznal intímny detail. Žiadna žena v jeho živote aktuálne nie je ani po vzťahu netúži: „Čo by som s nimi robil? Mám 60 rokov o dva roky, veď som si všetko odžil," zasmial sa v rozhovore pre Top Star Roman Luknár.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:10