Jasmina mala nehodu.tv markíza
StoryEditor

Jasmina Alagič HAVAROVALA: Toto zostalo z Rytmusovho auta!

31.10.2023, 10:31
Celebrity

Moderátorke Jasmine Alagič (34) sa upršané počasie stalo osudným. Vybrala sa na skrášľujúcu procedúru, ale osud jej ukázal svoju odvrátenú tvár. Našťastie sa nikomu nič nestalo.

"Dávajte si naozaj veľký pozor na cestách, počasie je naozaj, naozaj, naozaj otrasné," prihovárala sa Jasmina k fanúšikom sediac v aute, o pár hodín neskôr sama jedno rozbila. Mama 4-ročného syna Sanela si v piatok poobede vyrazila na kozmetiku.

Zo všetkých áut, ktoré im s manželom Patrikom Rytmusom Vrbovským parkujú v garáži, siahla po jednom z manželových športiakov a namierila si to do prestížneho salóna krásy. Na sociálnej sieti sa opäť ozvala po procedúrach, spokojná, usmiata. A to napriek tomu, že v podzemnej garáži na ňu čakalo Rytmusovo havarované auto.

"Rozbila som trošku jeho autíčko, proste mi nebrzdilo, bolo v garáži extrémne šmykľavo a toho chlapca proste nikdy nič nevyvedie z miery," zdôverila sa Jasmina fanúšikom, akého má úžasného manžela. "Môj muž prišiel, všetko vyriešil, doniesol mi ďalšie auto. Ani na sekundu mu nenapadlo dvihnúť hlas alebo byť nervózny. A ja som proste šťastná." 

image

Rytmus a Jasmina sa nepohádali ani kvôli rozbitému autu.

aja

Následne zverejnila video, ako si Rytmus obzerá havarovanú časť svojho fára. "Hneváš sa?" spýtala sa ho Jasmina. "Vôbec," odpovedal jej úplne pokojne. Moderátorka sa tak napriek škaredej kolízii opäť raz presvedčila, že má doma milujúceho manžela.

image

Fanúšikom ukázala zdemolované auto.

aja
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:28