Victor IbaraMarkíza - Peter Korcek
StoryEditor

Lámač ženských sŕdc Victor Ibara prežil dramatickú nehodu. Vystrelený airbag naháňa hrôzu

23.10.2023, 11:21
Celebrity

Meno Victor Ibara (26) píše o druhej šanci po vážnej nehode, ktorá sa mu stala cez víkend. Vystrelil airbag a herec ostal v ťažkom šoku.

Víkend, aký si rozhodne Victor Ibara nepredstavoval ani v tom najhoršom sne. Herec, známy zo seriálu Druhá šanca, bol totiž účastníkom nehody. "Včera (v sobotu, pozn. red.) bol zvláštny deň, ale veľa mi dal! Ďakujem vesmír," napísal Ibara na svojom profile na Instagrame a priložil fotku z nehody auta, ktorá zachytáva vystrelený airbag. Herec naznačil, že sa mu nehoda stala na ceste mimo Bratislavy. Ukázal totiž, že prechádzal cez Donovaly.

"Život je o momentoch," napísal. A potom sa zveril o tom, že názov "Druhá šanca" má po tomto pre neho nový zmysel. "Slovné spojenie Druhá šanca naberá iný rozmer," dodal exotický herec a model.

Victor opísal čo sa v ten desivý moment dialo: "Išiel som si do Tatier oddýchnuť po týždni stáží, čo som mal na chirurgii. Chcel som reset a dostal som ho. Boli sme na hlavnej ceste a z pravej strany do nás napálilo auto. Šofér nám nedal prednosť a narazil do dverí, kde som sedel ako spolujazdec. Mali sme šťastie, bola tam nejaká ochrana, pevné auto, airbagy vystretlili... Pozeral som do telefónu a akurát som zdvihol hlavu, keď som uvidel, že sa na nás valí to auto. V tom momente som si myslel, že dvere prevalí a rozmliaždi ma tam. Hovoril som si Amen tma, toto je to posledné, čo vidím. Keď som neskôr pochopil, že sme v poriadku, tak som si hovoril: Wau, nie je nič krajšie na živote, ako robiť to, čo nás baví. Môžem robiť medicínu, byť s priateľmi...Ďakovali sme si, že sme to zažili spolu, že nás to ešte viac scelilo. Starali sme sa o seba...Odnášam si z toho, že slovo má skutočnú moc. Chcel som reset a ten som dostal. Naozaj som vďačný, že môžem robiť to, čo ma baví. Nie každému sa v živote podarí nájsť to pravé orechové a ja som rád, že u mňa je to tá medicína. Že som nevyhorel a neprestalo ma to baviť ...Mali sme šťastie v nešťastí, že to prebehlo veľmi rýchlo a nikomu sa nič nestalo," vysvetlil herec pre Život. Diváci ho poznajú najmä z markizáckeho seriálu Druhá šanca.

Victor nedávno prežíval nepríjemné obdobie, keď so speváčkou zo skupiny Twiins, Danielou Nízlovou si dali zbohom. Pár vhupol do vzťahu expresne rýchlo, dokonca sa po niekoľkých týždňoch tešili na spoločného potomka. Daniela bohužiaľ o dieťatko prišla a obidvaja si prešli náročným obdobím, ktorý skončilo rozchodom.

image

Victor Ibara zažil drámu za volantom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:52