Herečka Alice Bendová sa rada fotí v teréne.Archiv MAFRA
StoryEditor

Herečka Alice Bendová zhodia oblečenie a ukázala, že jej to sluší aj v neslušivej spodnej bielizni!

20.10.2023, 10:20
Celebrity

Herečka, modelka a moderátorka Alice Bendová (49) se pochválila väzanskou dámskou bielizňou. Brunetka síce nikdy nemala problém s nahotou, ale tentokrát sa ukázala v nohavičkách, ktoré sa radia medzi tie nie sexi kúsky. Aj keď Carrie zo seriálu Sex v meste ich mala v niekoľkých ležérnych scénach v súkromí domova. Žeby išli späť do módy?

Krásna Alice Bendovej rada zverejňuje vyzývavé zábery, teraz všetkým vytrela zrak. Dokázala, že jej to pristane aj v neslušivej bielizni.

Tmavovláska sa preslávila okrem iného aj vďaka tomu, že nikdy nemala pred kamerami problém obnažovať svoje sošné telo. A nemá s tým problém ani v súkromí. Nie je tajomstvom, že rada navštevuje nudistické pláže a rada sa fotí vo veľmi skromnom oblečení, napríklad v plavkách alebo spodnej bielizni. Teraz však pobavila snímkou v poriadnych „bombarďákoch“ s retro podprsenkou „Naozaj ORIGINÁL VÄZENSKEJ BIELIZNE od kamošky bacharky. To som dnes vyhrabala,“ napísala k veselému záberu. 

image

Herečka predviedla originálne väzenské prádlo.

Bendová nestráca elán do života. Aj keď je už viac ako dva roky zasnúbená s o dvanásť rokov mladším partnerom Michalom do svadby sa nehrnú.  Alice Bendová bola už raz vydatá pani, ale po trinástich rokoch jej manželstvo stroskotalo. So zväzku má dve krásne deti. Herečka, tak už zdá sa žiadne "nevestovské" vrtochy nemá a na pílu netlačí. Brunetke by málokto tipoval, že má dva roky pred päťdesiatkou.

image

S partnerom Michalom plánujú svadbu už dva roky.

Už dávnejšie priznala, že si k mladistvému výzoru si pomáha botoxom. Zájsť na kliniku na tento zákrok si plánovala aj pred svadbou. To je pre ňu dôležitejšie, ako byť o dve čísla štíhlejšia v svadobných šatách. Radšej sa zbaví vrások ako kíl.

BENDOVÁ V ROZHOVORE O MLADŠOM PRIATEĽOVI A PLASTIKÁCH

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:42