e
StoryEditor

SEDEM princípov, na ktoré Suzanne Somersová prisahala. Týmto sa v živote riadila!

17.10.2023, 07:00
Celebrity

Dnes obletela správa o tom, že herečka známa zo seriálu Krok za krokom, Suzanne Somersová (†76) naposledy vydýchla vo svojom doma na Miami. Blondínke sa vrátilo ochorenie, ktorému bohužiaľ podľahla. Ale ani diagnóza rakovina ju do posledného momentu nemohla na duchu zomiť. Blondínka sa totiž riadila v živote niekoľkými mottami, ktoré jej dodávali silu.

So svojou veselou povahou a žiarivým úsmevom niet divu, že herečka a obhajkyňa zdravia Suzanne Somersová, ktorá bola nominovaná na Zlatý glóbus, bola jednou z najobľúbenejších amerických ikon. Herečka však čelila aj bolestivej minulosti, s ktorou si ale poradila. Tu je to, čo zdieľala so ženským svetom v rokoch 2019 a 2022 o tom, ako ju viera, rodina a jedna denná pripomienka neustále privádzali k dobrej nálade.

V minulosti priznala, že o sebe často pochybovala: „Vyrastala som s otcom alkoholikom, ktorý mi povedal, že som‚ bezcenné nič‘,“ povedala „Jeho choroba ho prinútila hovoriť hrozné veci. Keď vytriezvel, ospravedlnil sa... ale celé roky som sa cítil bezcenná,“ vyznala sa v rozhovore.

 

Potom, čo prešla srdcervúcim rozvodom vo svojich skorých 20 rokoch, Suzanne opäť bojovala so svojou sebahodnotou. „V 24 rokoch som bola slobodnou mamou 5-ročného dieťaťa a našla som si terapeuta v miestnom komunitnom centre,“ prezradila kedysi v rozhovore. Kúsok po kúsku je to pomohlo obnoviť moje sebavedomie. Ako jej sebavedomie rástlo, získavala herecké ponuky. 

Toto boli jej mottá:

1. Poznaj svoju hodnotu

„Myslím si, že všetky negatívne veci, ktoré sa v živote dejú, sú príležitosti,“ vysvetlila Suzanne. Po tom, čo vyrastala ako dieťa otca alkoholika, ktorý sa zakorenil v jej nízkej sebaúcte, a po tom, ako ju neskôr v živote vyhodili z Three’s Company, našla kľúč k uvedomeniu si svojej hodnoty. „Musíte nájsť spôsob, ako premeniť svoje negatíva na pozitíva tým, že svojmu mozgu poviete, že vo vás veríte. Myslela som si: Toto nebude fungovať proti mne, všetko bude fungovať pre mňa. A má! Uvedomil som si, akú mám po celý čas hodnotu!"

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 02:44