Pamela Anderson už make-up nerieši.REUTERS
StoryEditor

Pamela Anderson vysvetlila prečo sa prestala líčiť: „CHORÁ nie som," vyvracia dohady

12.10.2023, 10:42
Celebrity

Bývalý modelka a herečka Pamela Anderson (56) prezradila, prečo sa v posledných rokoch prestala líčiť. Niekdajšiu sexbombu s kedysi výrazným make-upom teraz ľudia často po zverejnení fotiek zo spoločenských akcií ani nespoznávajú. Bulvár špekuloval opakovane aj o tom, že modelka a herečka je chorá. Tá to však vyvracia.

Pamela chodí v posledných rokoch na verejnosť bez výrazného pojednávania. Zatiaľ čo pred tridsiatimi rokmi začínala kariéru v televízii pod ako sama hovorí „tonami make-upu“, dnes dopraje svojej starnúcej pleti slobodu a necháva ju voľne dýchať.

Hviezda seriálu Pobrežná hliadka prezradila dôvody toho, prečo sa rozhodla chodiť do spoločnosti nenalíčená. Prezradila, že všetko sa zmenilo po smrti osobnej vizážistky Alexis Vogelovej, ktorá v roku 2019 umrela na rakovinu prsníka.

„Alexis bola najlepšia. Potom, čo odišla, som skrátka cítila, že bez Alexis je pre mňa lepšie sa vlastne takmer vôbec nelíčiť. Všimla som si, že ľudia sa dnes líčia pomerne dosť výrazne a vo veľkom štýle. A mne sa celý život páči ísť proti prúdu a robiť opak toho, čo robia všetci. A tak to je aj teraz,“ opisuje v rozhovore pre magazín ELLE.

Nespoznáva sa

„Myslím, že keď starneme, všetci popravde začíname vyzerať tak trochu divne. Aj ja sa smejem sama sebe, keď sa ráno pozriem do zrkadla. Hovorím si: ‚Páni, toto som vážne ja? Čo sa to so mnou stalo?“ Nelíčiť sa je pre mňa čiastočne cesta, ako sa so starnutím vyrovnať. Niekde písali, že som na tom zle a kdesi čosi. Ale len starnem, rovnako ako každý. Chorá nie som. Cítim sa bez make-upu oslobodene a dobre. Momentálne som v naozaj dobrom životnom nastavení,“ dodala blondínka.

Opísala tiež, že namiesto večierkov sa v poslednej dobe venuje radšej zahradničení a pobytu v prírode. „Deväťdesiatky sú preč, je rok 2023. Rada teraz robím úplne iné veci ako kedysi. Mám pocit, že prišla nová a dôležitá kapitola môjho života. Prirodzená krása a prirodzené líčenie? Viete, aj keď sa to nezdá, aj to si vyžaduje v mojom veku niekedy dve hodiny pred zrkadlom,“ hovorí.

image

Pamela Anderson natočila o svojom živote aj dokument.

Profimedia

„Je to smiešne, pretože namiesto spoločenských akcií som teraz denne skôr na záhrade a stále mám pod nechtami hlinu. Takže áno, je pekné občas niekam vyraziť a vziať na seba diamanty, ale užívam si teraz radšej pokoj,“ zverila sa v rozhovore pre program Entertainment Tonight.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:44