Rozľahlý byt je na predaj za päť milionóv.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

ELTON JOHN predáva luxusný apartmán za milióny dolárov. Pozrite na ten naleštený interiér a MEGA šatník!

11.10.2023, 10:34
Celebrity

Legendárny spevák Sir Elton John (76) chce predať svoj domov v Atlante v štáte Georgia za 5 miliónov dolárov. Spojil šesť samostatných jednotiek a vytvoril tak obrovský mezonet. Obytná plocha s rozlohou 1240 štvorcových metrov zahŕňa štyri spálne a 5,5 kúpeľne. Medzi zvláštne vybavenie patrí domáce fitness štúdio, domáca kancelária, kúpeľná/masážna miestnosť, deväť vyhradených parkovacích miest, šesť súkromných skladovacích jednotiek a päť vyhradených skladovacích jednotiek na víno.

Elton John sa po turné lúči so svojím americkým bytom. Predáva ho za päť miliónov dolárov

V júli tohto roka Elton John ukončil turné s názvom Farewell Yellow Brick Road, ktoré označil za svoje posledné. Od septembra 2018 v rámci neho odohral 328 koncertov po celom svete, bolo predaných viac ako šesť miliónov vstupeniek a podľa magazínu Billboard turné prinieslo zárobok vo výške 939,1 milióna dolárov. To z neho robí najlepšie zarábajúce turné všetkých čias.

image

e

Presne vie, koľko chce

Spevácka legenda sa následne natrvalo presťahovala do svojho sídla v anglickom Windsore, a ako informuje portál TopTenRealEstateDeals, aktuálne ponúka svoj americký byt na predaj. Spevák v ňom strávil posledných 30 rokov. Byt sa nachádza v Atlante a nový majiteľ ho môže získať za necelých päť miliónov dolárov.

Pôvodne, podľa spomínanej stránky, išlo o dvojpodlažnú jednotku na 36. poschodí luxusnej rezidencie Park Place v štvrti Buckhead. John ju v tom čase kúpil za 925-tisíc dolárov, a postupom času k nej pripojil päť susedných bytov. Vznikol tak jeden obrovský byt s výmerou 13,3 tisíc štvorcových stôp (čo zodpovedá približne 1 235 štvorcovým metrom – pozn. red.), ktorého súčasťou sú štyri spálne a sedem kúpeľní.

image

e

Vysoké stropy a dokonalý výhľad

Zdobia ho drevené steny, okná od stropu až po podlahu ponúkajú 360-stupňový výhľad na celé mesto. Každá izba bola starostlivo zariadená. Objavujú sa v nich napríklad stĺpy inšpirované antickým Gréckom, presklenné schodisko či výnimočné lustre.

Hlavný apartmán, podľa TopTenRealEstateDeals, zahŕňa spálňu so svetlými drevenými podlahami, zrkadlá od stropu až po podlahu a kúpeľňu obloženú ónyxom.

Samozrejmosťou je masívny šatník, ktorý má dokonca vlastný balkón. V kuchyni sa nachádzajú spotrebiče z nehrdzavejúcej ocele či raňajkový bar. Byt ponúka okrem toho aj dvojpodlažnú jedáleň, priestrannú obývačku a galériu, kde je vystavená Johnova zbierka fotografií.

Nechýba vlastné fitness štúdio, miestnosť na relax a masáže, alebo tri priestranné apartmány pre hostí. K bytu patrí deväť parkovacích miest, šesť skladovacích miestností a päť vinárskych pivníc.

FOTO Eltonovho domu nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 04:46