Hana LasicováProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Hana Lasicová tajila rozchod po dvoch deťoch. Už má po boku nového muža!

29.09.2023, 14:14
Celebrity

Spisovateľka a scenáristka Hana Lasicová (42) má dve dcéry, no už nejaký čas nežije s ich otcom, o čom sa doteraz verejne nevedelo. Umelkyňa sa týmto nechválila a tak sa zdalo, že s otcom jej detí má harmóniu a všetko je slnkom zaliate. Opak je pravdou. Dcéra legendárneho herca a humoristu Milana Lasicu (†81)​ sa dala dokopy so starou láskou. Nový vzťah tajila rok a pol.

Hana Lasicová je dvojnásobnou mamou, no do svadby sa nikdy nehrnula. Napokon sa s partnerom Andrejom rozišli. Vyplynulo to z jej dnešného priznania o novom priateľovi. S emóciami sa mama dvoch dcér, Ester a Stely podelila s fanúšikmi. Toto je jej odkaz!

image

Hana Lasicová s dcérami Stalou a Ester.

Profimedia - Standardni obsah

„Po 1,5 roku to už ďalej nemôžem a nechcem skrývať,” prezradila Hana na sieti Instagram. Dala sa dokopy s mužom, s ktorým chodila už pred 20 rokmi, no ich cesty sa rozišli, keď jej skončil študijný pobyt v zahraničí. „Bol to krásny vzťah, taký skvelý, že sme na to obaja celý život nezabudli,” vyznala sa brunetka. 

„Stále sme zostali v kontakte, lenže sa akosi životne míňali. Jeho srdce odnieslo do Austrálie, ja som mala deti... Po dlhých 18-tich rokoch som mu napísala, že naňho stále myslím. V podstate zo žartu! Odpísal, že on tiež,” opísala ich príbeh s Jamiem. A znovu to teda spolu skúsili. „Lebo to sa ani inak nedá, keď niekoho nosíte v duši dve dekády a nič z toho neodchádza, len to zreje. Zatiaľ nám to už toho 1,5 roka ide. A ešte krajšie než predtým. Neviem presne, čo bude, ale do budúcnosti sa pozerám s nádejou, pokorou a radosťou. Že všetko dopadne najlepšie, ako môže,” napísala a mnohí známi jej vyjadrili podporu a želanie, aby jej to v tomto vzťahu klaplo. 

Brunetka sa už pred pár mesiacmi zmienila, že žije po boku muža zo zahraničia, avšak bola zdržanlivá. Povedala výhody vzťahu s mužom, ktorý nie je Slovák: "Je medzi nami veľký kultúrny rozdiel, na ktorý si stále zvykám. My Slováci sme, ako som spomenula, emocionálne, podliehame ľahko momentálnej nálade. Briti emócie navonok neprežívajú. Keď sa zobudím, neštebotajú vtáky a svieti slnko, musím vykričať do celého sveta, aké to je šťastie. Jamie len utrúsi: Nie je to zlé," nadhodila v rozhovore pred niekoľkými mesiacmi. "Na západe je tiež stále vyšší stupeň emancipácie. Na Slovensku prevláda tradičný názor na domácnosť a starostlivosť o deti. A ženy stále zarábajú menej ako muži. Ale nájdu sa už aj takí, ktorí chodia na materskú. Keď kedysi môj otec vyšiel s kočíkom, pozerali sa naňho ako na zjavenie," opísala s humorom.

image

Hana Lasicová sa dala dokopy so starou láskou.

ahl

Dcéra humoristu Milana Lasicu a expolitičky Magdy Vášáryovej odmietla už pred rokmi dať svojim deťom priezvisko po ich otcovi.  

Aj napriek tomu, že jej rodičia žili celý život v šťastnom manželstve, ona sa do chomúta a výmeny priezviska nikdy nechystala. Hana totiž vyrastala v Rakúsku, kde sú zvyky trochu iné. „Matka je s deťmi viac, pre mňa je to oveľa praktickejšie. Keď napríklad ideme do zahraničia, je super mať v pase rovnaké meno, aspoň si nemyslia, že som ich uniesla,“ prezradila pred rokmi Hana Lasicová toto netradičné rozhodnutie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:42