Kráľovská rodina fascinuje ľudí po celom svete.Profimedia
StoryEditor

VOJNA WINDSDOROVCOV: Kniha, ktorá vás nechá nahliadnuť do súkromia kráľovskej rodiny!

29.09.2023, 10:53
Celebrity

V našom vydavateľstve vyšla kniha, ktorá nenechá nikoho chladným. Ak ste fanúšikom kráľovskej rodiny a chcete sa dozvedieť viac zo zákulisia monarchie táto publikácia vás určite zaujme. TOTO VŠETKO sa v nej dozviete!

Odchod princa Harryho a vojvodkyne Meghan z kráľovskej rodiny, posun monarchie do éry sociálnych médií a podpora národov Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska počas pandémie covidu-19 zamestnávali kráľovnú Alžbetu II. v posledných rokoch jej života. Keď mladá panovníčka v roku 1952 nastúpila na trón, netušila, že v čase, keď dosiahne svoju poslednú kapitolu, bude riadiť nielen nestálu monarchiu, ale aj kráľovskú rodinu, ktorá bude čeliť množstvu škandálov, intríg a zrád.

Nespútaný život Alžbetinej sestry princeznej Margaret, dlhoročná nevera jej ženatého syna princa Charlesa, pranie špinavej bielizne na verejnosti jej nevestou princeznou Dianou a jej smrť či prípad jej syna princa Andrewa a neplnoletého amerického dievčaťa, ktoré mu dohodil odsúdený pedofil Jeffrey Epstein, sú len niekoľkými príkladmi problémov, ktoré sa na hlavu monarchie počas jej 70-ročnej vlády zosypali. Kniha Vojna Windsorovcov, ktorú napísala britská novinárka a spisovateľka Tina Brown, sa v dvadsiatich piatich kapitolách venuje členom kráľovskej rodiny a udalostiam, ktoré formovali vzťah verejnosti k monarchii.

Tina Brown pozoruje britskú monarchiu už tri desaťročia a jej rozsiahle svedectvo je plné silných odhalení, novo zverejnených detailov a bystrých postrehov získaných vďaka kontaktom s osobami zasvätenými do kráľovských záležitostí. Štýlová, vtipná a erudovaná kniha Vojna Windsorovcov nenávratne zmení spôsob, akým budete vnímať a chápať kráľovskú rodinu.

image

Kniha, ktorá vás pohltí!

archív Mafra
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 11:14