Herečka Jane Saymour oslávi 72. narodeniny.
StoryEditor

Chce to pôst a cvičiť, radí Jane Seymour po sedemdesiatke: Muž ju okradol, plastikám sa nevyhýba

25.09.2023, 14:18
Celebrity

Hoci oslávila vo februári 72. narodeniny, tento vek by jej tipoval len málokto. Britská herečka Jane Seymour je známa z bondovky Žiť a nechať zomrieť z roku 1973, či ako seriálová doktorka Quinnová. Štvornásobná matka o vzhľade aj osobnom živote. Jej život nebol vždy slnkom zaliaty. Ale nezlomilo ju ani keď ju bývalý manžel pripravil o majetok.

Na obálke časopisu Saga Magazine pózuje Jane Seymour po sedemdesiatke na kuchynskej linke v šatách, ružových lodičkách, s gumovými rukavicami na rukách a širokým úsmevom na tvári. Na otázku, čo je tajomstvom jej krásy, odpovedala: „Pravidelne si čistím tvár, zásadne ráno aj večer, a to detským šampónom. Prakticky je to to jediné, na čo nedám dopustiť,“ hovorí.

Nestarnúca herečka prezradila čo je za jej sviežim vzhľadom. Tvrdo na ňom maká, zadarmo to nie je: „Tiež mám rada zdravú stredomorskú kuchyňu a nejem veľa mäsa. Cvičím, ale nie každý deň. A raz za čas si dám pravidelne pôst, pretože ten celé telo krásne reštartuje. Každé tri týždne si tiež farbím vlasy, aby som nemala viditeľné šediny. A nechala som si aplikovať botox, ale ten mi úplne nevyhovoval, pretože ako herečka potrebujem zachovať mimiku tváre,“ prehovorila.

Herečka v minulosti priznala, že bola na niekoľkých plastických operáciách. Nechali si napríklad upraviť viečka a pred tridsiatimi rokmi bola aj na zväčšení pŕs. Po dojčení prvých dvoch detí chcela, aby jej prsia mali opäť pekný tvar. Tak si za tým išla.

Napriek tomu, že na obálkach časopisov pôsobí veselo, v osobnom živote to nemala vždy jednoduché. Na konte má štyri manželstvá ukončené rozvodom. Tretí manžel David Flynn, ktorého si vzala v roku 1981 a má s ním dve dnes už dospelé deti, ju obral o všetok majetok. „Bolo to jedno z najhorších období môjho života,“ spomína bývalá Bond girl.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:41