Hanychovej nevlastná sestra Kordula oslávila 18 rokov.Profimedia
StoryEditor

Hanychovej mladšia sestra oslávila sladkých osemnásť. Pozrite ako vyzerá Kordula dnes!

22.09.2023, 14:41
Celebrity

Rastie jej konkurencia? Kedysi nenápadné dievčatko s mládežníckym úsmevom je dnes poriadna dračica. Sestra škandalistky Agáty Hanychovej (38), Kordula Stropnická (18) si vystrojila párty pri príležitosti plnoletosti. Luxusné dary a veľa pozornosti!

Začína pútať viac pozornosti ako samotná Agáta. Kordula Stropnická, najmladšia dcéra herečky Veroniky Žilkovej a sestra influencerky Agáty Hanychovej, oslávila 18. narodeniny. Obe dve samozrejme nechýbali na veľkolepej oslave čerstvej dospeláčky. Na tej sa objavil aj bývalý partner Agáty a otec jej syna Kryšpina, bývalý hráč amerického futbalu, Mirek Dopita. Hanychová a Žilková sa veľkolepou oslavou pochválili záplavou fotiek na sociálnych sieťach.

image

Oslava Kordulinej osmenástky.

Stárnem, povzdychla si oslávenkyňa

Ako jeden z darčekov si Agáta pre Kordulu pripravila návštevu salónu krásy – jej mladšia sestra si totiž priala predĺženie a zahustenie vlasov. Ako sa ale z komentárov zdá samotnej oslávenkyne, dosiahnutie dospelosti príliš neprežíva. „Je to depresívne, pretože už ma vlastne nič nebaví, pretože budem teraz všetko robiť legálne. Baví nás, čo nesmieme. Neteším sa na povinnosti, ale na auto sa teším. Starnem no,“ povzdychla si. Že sa dcéra Veroniky Žilkovej na osemnástiny netrasie, okomentovala aj Agáta: „Kordula je na rozdiel odo mňa uvedomelá. Tie deti v dnešnej dobe sú celkovo uvedomelé, myslím si, že to nič divokého nebude,“ vyhlásila. Mamička oboch žien, Veronika Žilková potom oslavu na svojom Instagrame komentovala s humorom sebe vlastným: „Oslavujeme 18 rokov najmladšej sestry.“

Kordula Stropnická je dcérou Veroniky Stropnickej a českého herca a politika Martina Stropnického. Manželstvo herečky a politika síce skončilo, ale tešia sa krásnej dcére. Ich manželstvo poznačila aj nešťastná udalosť. Kordule sa narodil aj braček. Bohužiaľ mal vrodenú vadu. Dieťa dostalo implantát, vďaka ktorému sa mu mali začať rozvíjať pľúca, k tomu však bohužiaľ nedošlo. Melichar po 198 dňoch života zomrel. Narodil sa s vrodenou bráničnou prietržou a obaja rodičia o jeho život bojovali celých 198 dní. Aj keď sa všetci vrátane doktorov snažili, aby malý Melichar prežil, osud mu neprial. 

Spletité rodinné väzby

Kordula Stropnická má nevlastnú sestru modelku Agátu Hanychovú, ďalej potom nevlastných bratov Vincenta Navrátila a Cyrila Navrátila. Jej matka Veronika Žilková aj v pestúnskej starostlivosti vychovala osvojené deti Jána a Markétovi Herclíkovi. Zo strany otca Martina Stropnického má ďalších troch nevlastných súrodencov – brata Mateja Stropnického a sestry Annu Stropnickú a Františku Stropnickú. Jej otec Martin Stropnický sa stal v roku 2018 veľvyslancom v ČR v Izraeli. Tejto funkcie sa ujal 9. novembra 2018. Vtedy jeho manželka Veronika ho s dcérou Kordulou do tejto krajiny nasledovali. Dnes už opäť žijú v Česku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 18:47