Ondřej a Daniela sa zobrali v Taliansku.aob
StoryEditor

Prvé FOTO zo svadby Brzobohatého a Písařovičovej. Toto povedali!

18.09.2023, 11:22
Celebrity

Hudobník Ondřej Brzobohatý všetkých prekvapil, keď cez víkend po 15-tich mesiacoch a expresných zásnubach vstúpil tretíkrát do manželského zväzku. Po dramatickom krachu manželstva s Tatianou Kuchařovou sa stala jeho vyvolená moderátorka Daniela Písarčiová. Vystrojila si veselku v romantickom Taliansku.

Netrvalo dlho a umelec prehovoril o svadbe a opísal ich veľkolepý deň: "S týmto sa pochválim viac, než rád. Z dlho plánovanej dovolenky v Taliansku sa postupom mesiacov po zvážení pre a proti vykľula naša svadba s Danielou. Zistili sme, že evidentne nie sme prví češi, ktoré to napadlo a dnes môžeme konštatovať, že to bolo po všetkých stránkach dobré rozhodnutie. Pôvodnú dovolenkovú zostavu sme skrátka len rozšírili o najbližšiu rodinu a priateľov?ô podelil sa o pocity s fanúšikmi.

Bola o "rýchlovka"

"Stačí si strihnúť so snúbenicou o to, kto z vás bude mať nakoniec svadobné šaty, mať väčšiu trpezlivosť s miestnymi úradmi, schopného a skúseného koordinátora, odháňač dažďových mrakov, staršiu sestru s prerezanou talianskou pusou a všetko frčí ako nová Vespa. Talianske úrady vám pridelia oddávajúceho, čo v našom prípade bola empatická pani Elena, ktorá rozpoznala stredný vek novomanželov a duchaprítomne usúdila, že nás netreba poučovať siahodlhým rozprávaním o manželstve a hlavne zdržiavať nás od jeho prežívania. Vzala to hopom a my sme mohli vyraziť na hostinu," prezradil o expresnom oddávaní a hodovaní. 

image

Ondřej a Daniela sa zobrali v Taliansku.

aob

Hodovalo sa

Ondřej je veľký gurmán a tak ocenil aj tamojšiu kuchyňu: "V taliansku máte jednu veľkú výhodu, aj keď len slepo zabodnete prst do jedálneho lístka, nikdy sa nesklamete, pretože jedlo je pre Talianov svätý grál a za gastrodiletanstvo vás môžu úrady zbaviť aj svojprávnosti či občianstva. Aj preto bola hostina jedným z vrcholov dňa. Knedličkovku a sviečkovú nahradilo risotto a cestoviny rozmanitých chutí, rozbíjanie tanierov a iné české tradície nahradila voľná zábava podfarbená ľúbezne mečivým Erosom znejúcim z reproduktorov, avšak žiadna pálenka sveta nedokázala nahradiť poctivou valaškou pálenku. Tak asi tak sa to stalo. A prečo vlastne tak skoro po zásnubách? S veľkým nadsadením a humorom možno tvrdiť, že Daniela (podľa jej slov) sa na svadbu ponáhľala do doby, kým jej to stále známky gravitácie v tvári dovolí a ja som sa chcel skrátka oženiť, pretože ma nebaví byť rozvedený, čo so sebou nesie ciach niekoho, kto prehral. Dnes môžeme s pokojom v srdci nahlas povedať, že Daniela to ako krásna nevesta stihla a ja sa cítim ako víťaz," odkázal známy hudobník.

ANKETA
Prekvapilo vás, že sa Ondřej tak rýchlo s Danielou oženil?

image

Ondřej a Daniela sa zobrali v Taliansku.

aob
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:41