Victor Ibara prehovoril o krachu vzťahu s Danielou.tv markíza
StoryEditor

Prvé vyjadrenie Victora Ibaru po rozchode s Danielou Nízlovou. TOTO povedal!

14.09.2023, 13:15
Celebrity

Je mu to vraj všetko veľmi ľúto. Na móle včerajších Bratislavských módnych dňoch sa predviedol Victor Ibara (26) ako model. Ten bol posledné obdobie často prepieraný v médiách. Dôvodom bol rozchod so speváčkou Danielou Nízlovou (37) a strata dieťaťa, ktoré spolu čakali. Teraz sa k citlivej záležitosti prvýkrát vyjadril.

Herec a študent medicíny Victor Ibara nedávno plnil média nie kvôli profesijnému životu, ale pre nečakane expresný rozchod s Danielou Nízlovou.Tá následne po "kopačkách" bohužiaľ potratila vytúžené bábätko. S Victorom totiž po niekoľkých týždňoch vzťahu otehotnela. Twiinska, ktorá sa vyznala, že rozchod a vypätá psychická situácia jej spôsobila, že ich dieťatko potratila sa zdá, že sa už cez obrovský smútok preniesla. Aspoň, tak to vyzerá na sociálnych sieťach. Ibara do teraz držal bobríka mlčanlivosti a ku krachu ich krátkeho vzťahu sa nevyjadroval. Až teraz!

Na otázky médii reagoval, že k súkromiu sa vyjadrovať nebude. Včera prelomil mlčania a naznačil ako to celé bolo: "Tak ako som si strážil svoje súkromie dovtedy, tak by som si ho chcel strážiť teraz," začal skromne herec.

"Ja som si povedal, že by mohlo byť veľa vecí povedaných, ale komu. Tí ľudia čo sú okolo mňa vedia. Vie moja mama, sestra a rodina, máme silné rodinné puto. Tam si zdieľame veci, ktoré patria do tej rodiny. Čo bolo mimo sa podarilo trolinku otvoriť, ani nie z mojej strany. Dopadlo to takouto nejakou situáciou. Pre mňa skúsenosť tá, že držať si súkromie ako vtedy, držať si ho aj naďalej pre seba. Ťažko sa mi to hovorí, lebo je mi veľmi ľúto že média si neuvedomujú ako hlboko môže padnúť ak robia zle. Že je mojim životom mám ničiť niekoho iného deň. To mi bolo najviac ľúto," povedal k dramatickému rozchodu s Nízlovou Ibara pre markíza.sk.  

image

Victor a Daniela sa po niekoľkých mesiacoch rozišli. Speváčka potratila.

adn

Twiinska Daniela Nízlová sa začiatkom apríla dala dokopy s hercom z Druhej šance, študentom medicíny Victorom Ibarom a hneď nato vyšlo najavo, že spolu čakajú už aj dieťa. Párik bol dokonca chvíĺu nato vyberať kočík. Postihlo ich však veľké nešťastie. O bábätko prišli a dvojica sa rozišla. Daniela zverejňovala ťažké chvíle, ktoré trávila v nemocnici. Pár týždňov po tejto strašnej udalosti, ale vyrazila so sestrou na markízacku párty. 

Muži jej života

V roku 2007 tvorila pár s hokejovým brankárom. S Rasťom Staňom sa zoznámila na krste albumu Paľa Drapáka v roku 2003, kde si padli do oka. Dvojica sa do seba zamilovala a tvorila pár 4 roky. Ich láska však nevydržala, keďže fungovali istý čas aj na diaľku pre pôsobenie Staňu vo švédskej lige. Ďalším vážnym dôvodom bolo aj to, že v tom čase si 21-ročná speváčka chcela budovať kariéru a na deti, ktoré si už športovec chcel zadovážiť, ešte vôbec nepomýšľala. Párik išiel napokon od seba na začiatku leta 2007

Za hudobného producenta Branislava Jančicha sa twiinska Daniela vydala v máji 2010 v Kostole Najsvätejšej Trojice v Bratislave. Dvojica sa zosobášila približne po  3-ročnom vzťahu, no poznali sa už dlhých 13 rokov. Na začiatku roku 2013 však obaja potvrdili, že sa idú rozvádzať.

Písal sa rok 2015 a Daniela Nízlová sa opäť rozišla. Lásku s dlhoročným partnerom Berndom Manhartom nespečatila pred oltárom. Dvojica sa rozišla takmer po troch rokoch randenia. Napriek tomu, že na septembrovej svadbe sestry Veroniky v roku 2015 bolo ešte všetko v poriadku, pár dní nato už išiel každý svojou cestou.

V apríli 2018 opäť žiarila Daniela šťastím. Dala sa dokopy so sympatickým Tiborom a konečne to vyzeralo, že našla muža svojho života. Zoznámili sa na Česko-Slovenskom plese v Prahe. Ich láska nabrala na obrátkach a speváčka sa k nemu aj nasťahovala do domu na Záhorí. To, že boli do seba skutočne zamilovaní, svedčili  aj ich spoločné fotky na sociálnej sieti. Chodievali spolu na výlety do zahraničia a pôsobili harmonicky. Ich láske zazvonil umieračik na konci roka 2018.

Rozchod s otcom dcéry Stanom Lobotkom 

Lobotka a Nízlová sa dali dokopy v apríli 2019. Futbalista vtedy pôsobil v španielskom klube Celta Vigo. Ich vzťah nabral na obrátkach rýchlosťou blesku. Daniela sa presťahovala za ním a v septembri 2019 oznámili radostnú správu, že čakajú bábätko. V januári 2020, keď sa im mala narodiť dcéra Linda, sa Stano sťahoval zo Španielska do Neapola. Ich dcérka sa narodila na Slovensku, ale Daniela s ňou už po pár týždňoch odletela do Neapola. V septembri 2021 však prišla studená sprcha! Dvojica oznámila rozchod a Stano mal už novú frajerku. Najprv to vyzeralo medzi dvojicou na vojnu, ale všetko sa údajne na dobré obrátilo a rodičia spolu vychádzajú.

image

Nízlová a Stanislav Lobotka majú spolu dcéru.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:05